/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +78 -9
    Şu girilen entrylere bakıyorum da Atatürk bu gençliğe fazla güvenmiş. Eli gibinde gezen, ferre sitelerinden çıkmayan, ülkesinin yaptığı şeylerle alay eden veletler mi kurtaracak bu ülkeyi? Savunma sanayiinde dışa bağımlılığın azalıp, yerli imkanlarla geliştirilip ihraç edilen şeylerle gurur duymak yerine dalga geçenleri atacaksın zencilerin arasına, 7*24 izledikleri şeyleri canlı canlı yaşayacaklar.
    ···
    1. 1.
      0
      inancım kalmadı.
      ···
    2. 2.
      0
      iyi yazmışsın.
      ···
    3. 3.
      0
      eline sağlık kardeşim
      ···
    4. 4.
      0
      Ülkeyi özetlemiş
      ···
    5. 5.
      -1
      Ahahha yapılan gibik hurda arabalarla mı övünelim savunma sanayisiymiş ahahahahha Amerika, çin,vb.. elinde bulunan teknolojyi kullanarak sanayinizle beraber dexerinizi de ters yatırıp düz giber gerçi siz de haklısınız namaz kılan erik bizi kurtarabilir
      ···
      1. 1.
        -1
        Ne gerek var onlarla övünmeye kardeş, hurda şeylerle kim övünmüş? 1981 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün Naaşı"nın yattığı Anıtkabir"in bayrak direği ipini üretmişiz ya o bize yeter karşim. Gazetelere bile çıkmış yani, Anıtkabir"in bayrak direği ipini üretmemiz gibi büyük bir başarı varken bu hurdalarla övünmek?? Allah yazdıysa bozsun.

        http://www.gecmisgazete.c...ipini-artik-biz-yapiyoruz
        ···
      2. 2.
        +1
        Her şeyi saptırmayı çok iyi biliyorsun soysuz bin. Atama dil uzatmadan önce yaptıklarını iyice araştır(keşke sizin hatalı genlerinizi kurtarmasaymış, doğal seçilimle ananız gibilseymiş, keşke..)yaptıklarına bak. Kültür,bilim, sanattan uzak bir hayat yaşıyorsun acınası bin.. gibik hükümet yandaşı medya düşünme, yorumlama kabiliyetinin dıbına koymuş, gerçi zaten aptalın tekiymişsin kolayca kontrol ediyorlar sizin gibi acınası binleri.Her dili olan kahpenin istediği her şeyi eleştirmesi ne kadar saçma değil mi lan PiÇ?gibtir git önce benim seviyeme çık(çok umutlu değilim) sonra tartışabiliriz tamam mı Soysuz PiÇ?
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      0
      Şukulamak için girdim güzel yazmışsın
      ···
    7. 7.
      -1
      Yaw he hü nato nun silahlarını yerli malı san sen
      ···
      1. 1.
        0
        Ama olsun, anıtkabir in bayrak direği ipi yerli malı kardeş, nato değil yani yerli malı 1981 de yapmışız

        http://www.gecmisgazete.c...ipini-artik-biz-yapiyoruz
        ···
      2. 2.
        +1
        Heh işte o bayrak direği sana girsin
        ···
      3. diğerleri 0
    8. 8.
      0
      Zenciden sonrasını okumadım
      ···
    9. 9.
      0
      Bu ülke de her alanda ve her dalda başarıyı hak eden kemik kitle olan gençliğe yapılan yardımları söyler misiniz? Beyin göçünü bilmiyorsan Konyaaltından 'daha iyi eğitim ve daha iyi hizmet' karşılıklı yurt dışına zütürülen genç beyinleri unutmuşsun. Örnek olarak; Aziz Sancar'ın neden Nobel ödülünü aldığını ve nedense yüksek eğitimini(ileri eğitimini) yurt dışında tamamladığını anladığında zaten bu ülkeye bazı insanların laf ettiğin gençlerin, zeki, atılgan, başarılı olanlarının neden yurt dışında eğitim aldıklarını anlarsın
      ···
    10. 10.
      0
      kes orusbu çocugu o bayrak diregi anana girsin
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster