/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +7
    Öncelik ile modlar,Bu başlığı inanç altincisina açmamın sebebi,bu tekniği yapmak için inanç gerektirdiğinden ve dindar insanlar için nötr olduğundandır.

    Bazıları bana diyor: Başlıkları copy - paste yapma diye.

    Arkadaşlar ben bu yazıları kitaptan tek tek baka baka yazıyorum.

    Bu arada şimdiki vereceğim taktik ile aşk kazansanız bile bazıları bunun Haram Aşk olduğunu iddia ediyor. Haram mı değil mi bilmiyorum.

    Hadi başlayalım!

    Gittiğiniz her yerde görkemli bit cinsel enerji yaysanız ne olur? Hayal edin; kadınlar ya da erkekler bir mıknatısın demir çekilmesi gibi size çekiliyor. Hücrelerinizden yayılan muhteşem karizmayı hissedin. Görüntüde herhangi bir sebep yok iken diğerlerinin size hızla çarpılışını deneyimleyin. Bunu başarabilirsiniz!

    Çapalama içinizde güçlü bir değişim yaratır ve telepatik yeteneğinizi arttırır. Beyin dalga modellerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz, baştan çıkarıcı düşüncelerinizin Etrafınızdakilere zihninizden yayılması gibi, başkalarını kendinize çekmeniz çocuk oyuncağıdır!

    Bu yöntem için birkaç adım gerekir:

    1)Önce dediğim gibi, çapayı harekete geçirmek için baş parmağınızı serçe parmağınıza getirin. Beyin durumunuz değişecektir.

    2)Gözlerinizi kapatın ve yanınızda güzel bir kadın (ya da erkek) imgeleyin (hayal edin).Detaylara boğulun ve onlardan yayılan yaşam gücünün farkına varın. Ne kadar detaylandırırsanız o kadar güçlü enerji yaratırsınız.

    3)Kendinizi dayanılmaz çekim özelliklerine sahip bir insan mıknatısına dönüştürün. Bedeninizin gerçekten mıknatıs taşının moleküllerine sahip olduğunu imgeleyin.

    Siz şimdi canlı bir kadın mıknatısısınız. Sınırınız dahilindeki kadınlara görünen güç ışınları saçıyorsunuz. Onlara dokunduğunuzu hissedin. Aynı anda onların da size dokunduğunu hissedin. Hisse ENERJI VERMELISINIZ:
    Türlerinizin ürperdiğini hissedin. Siz bir mıknatıssınız ve kadınlar da size karşı koyamadan size gerçekten çekiliyor.
    Arzu içinde kıvranan yüzlerinde şaşkınlık ifadelerini not edin.

    Hafif direnç gösterdiklerini ama fiziksel, ruhsal ve duygusal olarak size çekildikçe size teslim olduklarını imgeleyin.

    4)Sonunda hepsi etrafınızı çevreliyor ve yüksek derecede enerjiye boğularak sizi okşuyor. Zevke boğuluyorsunuz ve onların size duydukları duygusal çekim ile eğleniyorsunuz. Size sarılıyorlar, sizi okşuyor ve kucaklıyorlar.

    5)Deneyimin zirvesinde iken baş parmağınızı orta parmağınıza getirerek "baştan çıkarma " kelimesini söyleyip durumu Çapalayın. Istediginiz an kullanabileceğiniz bir çapa yarattınız.

    6)Zihinsel çapayı ,doruk deneyimlerinizi tekrarlayarak ve yeniden hatırlayarak güçlendirebilirsiniz. Mesela, tutkulu bir sevişmenizi hatırlayabilirsiniz. Deneyimi hatırlayın; O zaman hislerin doruğuna ulaşırsınız. O anda bunu Çapalayın! Baş parmağınızı orta parmağınıza getirerek "baştan çıkarma " kelimesini mırıldanın.

    7)Acil ayartma durumlarında bu çapadan destek alabilirsiniz. Çapayı serbest bıraktığınızda, olumlu düşüncelere boğulursunuz ve etrafınızdakilere bu patlayan enerjiyi yansıtırsınız. Etrafınızdaki kadınlar size aniden çekim ya da sıcaklık duyarlar. Hatta bazıları sizinle tanışmak için fırsat bile yaratabilir. Belki bir göz kırpış, belki bir dokunuş... Belki size rastladığında bir soru sorabilir.

    8)Kararlılığınız durumun sonucunu belirleyecektir. Hızlı hareket edin.

    Yöntem bitmiştir, yöntemin mantığını anlamak isteyenler PM Atsın.

    Bu tekniğin değerlendirilmesi :

    Bu teknik bilinçaltı etkisinin yanı sıra, teknikler endorfin gibi "mutlu kimyasallar " göndermiştir beyne. Sağlık açısından yararlı olduğu gibi kişiliğinizi güçlendirerek olumlu bir görüntü kazanmanızı sağlar. Görünüm, sonunda kalıcı olacaktır.

    Etik Anlayışlar : Dindarlar için bu yöntem nötr kabul edilir.

    Özet : bu teknikte ustalaşın. Bu yöntem %99 başarı sağlamıştır.

    5:50 den beri yazıyorum saat şuan 7:07, bu kadar emeğe bir nick6'yı çok görmeyin panpalarım, iyi günler.
    ···
   tümünü göster