/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    Beyler dün dondurma yiyordum. Cornetto discti amk zaten 40yılın başı yemişim ama neyse hikayeye başlayayım.

    işte beyler dün dondurma yiyorum annem marketten almış. Baya da sıcaktı dün. Erimiş dondurma ama ben erimişi daha çok severim normalde o yüzden birşey olmaz diyerek yemeye koyuldum.

    Üstteki diskini yedim beyler tadı fenaydı. Sonra yalıyorum yavaş yavaş bi baktım altta çikolata olan bölümün olduğu yer kırılmış açtım azcık baktım dondurma gözüküyor.

    Dedim sıçtık ama bozuntuya vermiyorum. Sonra işte yerken böyle kenarlardan karameller akmaya başladı. Ben hala bozuntuya vermiyorum işte sonra aşağı doğru akan dondurmaları yaladım.

    Elimde iPhone 6S 32GB Space Gray 1800 mAh telefonum vardı beyler telegramdan dinoya mesaj atıyordum.

    Sonra bi baktım dondurma telefona aktı Aq sonra dedim ben bu sefer sıçtım çünkü home tuşuna geldi. Ben diyorum yapış yapış olucak ananı gibim diye sonra telefonun kılıfına da bulaştı amk.

    Sonra ben koşa koşa mutfağa gittim tabak arıyorum dondurmaya o kadar para vermişiz. Mutfağın üst kısmında dolap var beyle kaseler falan var dedim kaseye koyayım elimi kaseye daldırdım. Amacım kenarından tutup kavramak işte.

    Sonra elimi uzattığım kase un dolu çıktı beyler elim hem dondurmaya hem de una bulandı aQ sonra bir anlık panikle (amıma koyayım) telefonu aldım koşa koşa tuvalete gittim telefonu muslukta yıkadım aQ sonra 1 saat kurulamaya uğraştım sonra yengem geldi onu pirince yatır dedi ben de mantıklı diye düşündüm aq sonra pirince yatırdım. 1 saat sonra geldim bi baktım telefonun sarj portuna pirinç girmiş aq

    1 saat uğraştım onu çıkarmakla. Ondan sonra hoparlör ve mikrofonu 10 dk emikledim şuan bir sorun yok gibi

    Sonra da kaseye koyduğum dondurmayı kaşıkla yedim. Fakiriz ama mal değiliz

    Okuduğunuz için teşekkürler.

    Özet: telefona dondurma döküldü elime un bulaştı telefonu muslukta yıkadım telefona pirinç kaçtı
    ···
   tümünü göster