/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 576.
    +11
    Aynı zamanda fabrika ile işleriyle uğraştığımdan bilgisayar başına geçtikçe yazmaya çalışıyorum arkadaşlar. Toplantıdaydım anca çıkabildim. Bu arada profil fotoğrafım felan yok öneriniz varsa alabilirim * .

    Fiziksel dış görünüşünüz hakkında yapabileceklerinizden az çok bahsettik. Spor dedik. Güzel bir vücudu herkes sever. Hem bakın spor yaparsanız ciks esnasın da daha fazla ayakta kalırsınız ***. ferre filmlerinde ki adamların çoğu neden kaslı sanıyorsunuz? Kondisyon abi. ciks dediğimiz aktivite çok kolay birşey değil.Kişisel bakımlarınızı yapın dedik. Kişisel bakımı insanlar için değil kendiniz için yapın. Giyim kuşdıbınızı düzeltmeniz gerektiğini söyledik. Giydiğiniz kıyafet ruhunuzu yansıtmalı, nerede ne giyeceğinizi bilmeniz gerekli.

    Ondan sonra yavaş yavaş dış görünüşten sıyrılıp,eğitim,kültür,kariyer odaklı bilgiler vermeye çalıştım sizlere. Bir anda ruhsal konulara giremezdim elbette. Bu süreci oldukça yavaş tutmaya çalıştım. Şimdi ise iözgüven,sosyalleşme, insanlarla iletişim, gerektiği yerde ego vb. konuları ele ala ala ilerleyeceğiz.



    Artık ruhunuzun derinliklerine inme vakti...






    ARKADAŞLAR BAHSETMEMi iSTEDiĞiNiZ KONULAR VARSA BELiRTiRSENiZ DAHA YARARLI BiR BiÇiMDE SiZLERE AKTARMAYA ÇALIŞIRIM.
    ···
   tümünü göster