/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +244 -53
    https://eksisozluk.com/so...ilmesi--5402486?a=popular

    Oncelikle videoyu 2-3 defa izleyin panpalar.

    Tacize uğradığını iddia eden kız, muhtemelen ekşi sözlük yazarı veya arkadaşı yazar ve böyle olayların hemen yayıldığını bilen birisi. Çünkü şort, taciz, cezasız kalacak ve cezanı biz keseriz gibi konuları ustaca bu meselede kullandığını görüyoruz. Ve videoyu çekip ekşi sözlüğe yüklüyor. Ve olay hızla büyüyor ve yayılıyor. Al sana yeni bir şort vakası. Bu sadece bir olay değil. Toplumca infialdir.

    Evet, şimdi taciz vakasına gelelim. Yani videoya.

    izmir'de olmuş. Yani izmir gibi bir şehirde bir erkeğin şort giydiği için bir kızı taciz etmesi hadi ihtimal diyelim. Sonuçta malesef heryerde var böyleleri. Şehir içerisinde veya işlek yerlerde taciz en fazla sözlü olarak kalabilir. Çünkü izmir halkı çok duyarlıdır ki videoda görüyorsunuz zaten. Fiziki taciz olmuşsa zaten kızımız o pgibolojide bu şekilde konuşup video çekemez. Konuşmayı kurgulayıp kelimeleri özenle seçiyor ve kaydı alıyor. Yani gayet rahat. Fiziki taciz olması çok zor. Fiziki taciz olmadı diye o kişiyi savunmuyorum. Sadece bir kızın iddiaları böyle diyorum. iddia!

    Tacizciye gelelim. Şayet olay gerçekse.
    Yaptığı şerefsizlik mi? EVET.
    Cezası olmalı mı? EVET.

    Peki videodaki kızımızın iddia ettiği gibi taciz olmamışsa. Ordaki eleman, "afedersiniz sizi beğendim, erkek arkadasınız yoksa tanışabilir miyiz?" veya "selam, yanlız mısınız" demiş ve kızımız yakışıklı olmadığını veya zengin olmadıgını görünce beğenmeyip, aha ekşiye yazmalık olay ayağıma geldi, bunu değerlendirmeliyim deyip, "sapıııık!" diye çıglık attıysa; zaten sonrası kendiliğinden gelir.
    Oradaki linç eden arkadaşlar da olayı dinlemeden. Hücuuum ettilerse, ne olacak. Ben söyleyeyim

    "Kardeş kusura bakma yaa."
    Olacak.

    Sonuç: Ben videoyu çeken kızın samimi olmadıgını düşünüyorum.

    -Birisi ablama veya kardeşime, tanışabilir miyiz diye soru sorsa, şayet ters birşey yapmadıysa normal bir durum. insanlar nasıl tanışıp evlenecek yoksa. istemiyorsan hayır dersin. Eger şahıs gercekten tacizci ise o zaman çığlığını istedigin kadar at.

    işte bir ekşi sözlük fiyaskosu da böyle oluşuyor.
    ···
   tümünü göster