/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -6
    Sağ seçmene yobaz denir eleştirilir çomar denir beyinsiz denir ancak sağ seçmen düşünür oyu değişir sol seçmenin oyu asla değişmez hep chp'dir Ankarada yaşadığımdan çok sık şu lafı duydum: "çankayaya tek taş dikilmesin(ki dikilmez) akp burayı alsa Çankaya çağ atlayacak olsun ben yine Chpye oyumu veririm". Yani sol seçmen bağnazdır oyu oynamaz başındaki kim olursa olsun sabittir

    Sol seçmen halkı bölmeye çalışır yobaz der çomar der mutlaka yeni bir şey çıkarır kendisine eğitimli der akıllı der düşünen der aydın der sağ seçmeni ezmeye çalışır oysaki bunların hiçbiri değildir sağ seçmen ne olduğunu bilir kendisini üstün görmeye çalışmaz. Solcu insanlardan bu referandum çok duyduğum anadolu halkı maldır dağlardan dolayı denizlerdeki oksijen içerlere girememiş vs. bunları yapan hep sol seçmendir.

    Sol seçmenin tek malzamesi sağ seçmendeki %1 lik kısımdır sürekli bunu göstererek bunu tüm sağ seçmene mal etmeye çalışır kılcı teyze atatürk düşmanları erdoğanı tanrı gören vs. bunca yıldır binlerce sağcı insan gördüm 1 tane atatrük düşmanı erdoğanı tanrı gören görmedim. Bunun sebebi internetin sol medyanın elinde olmasıdır bu %1 lik kısım sol seçmende de vardır youtube da araştırsanız aynılarının ters versiyonlarını çok rahat görebilirsiniz.

    ÖZET: Lafın özü sol seçmen özellikle CHP seçmeni bağnazdır düşünmez fikirleri yoktur dedikleri her şey partininkiyle uyar çünkü kendi düşündüğü yoktur partinin düşündüğünü söyler öyle olmasa her dediği parti ile aynı olmaz elbet farklı düşündüğü nokta olur bunlar düşünemez başlarına odun dahi koysan yine CHP'ye oy vereceklerdir başlarına KK koyduğunda verdikleri gibi.
    ···
   tümünü göster