/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +7 -1
    Irak Kürt Bölgesel Yönetiminin Mesut Barzani'ye yakınlığı ile bilinen kanalı Rudaw, hava durumunun gösterildiği haritada Türkiye'nin illerini kendi toprakları gibi gösterdi. Yayınlanan meteoroloji haritasında Erzurum, Sivas, Ağrı, Van, Malatya, Hatay, Mersin'i 'Kürdistan' sınırları içinde gösterip hava durumu sunuldu.

    BARZANi'NiN KANALI TÜRK ŞEHiRLERiNi KÜRDiSTAN OLARAK VERiYOR

    Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani'ye yakınlığıyla bilinen Rudaw televizyon kanalı hava durumu sunarken ekrana yansıttığı haritada Türkiye'nin doğusunu 'Kürdistan' olarak verdi.

    SOSYAL MEDYADA TEPKi ÇEKTi

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinin tamdıbını ve Doğu Anadolu bölgesinin tamdıbına yakınını 'Kürdistan' haritasının içine sokan kanal, sosyal medyada tepki çekti. Sosyal medyada çok tepki çeken görüntüler, 2013 yılında da gündeme gelmişti.

    Çomarlar toplansın da görsün şu görüntüyü. Hani barzaniyi Türkiye ye çağırıp bayrağını çektiniz ya, hani orası da bir ülke bayrağı bu dediniz ya işte görün huur çocukları görün ülkemizde nasıl gözleri var görün. Yarın öbür gün bize savaş açınca da hülooooğ diyebilecek misiniz bakalım. Yol yaptı yol diyebilecek misiniz bakalım ? Ülke elden nasıl gidiyor görün istedim. Buna ses çıkarmayanlar saraylarda nasıl gününü gün ediyor görün.

    kaynak: https://www.google.com.tr...leri-gibi-9389831-haberi/
    ···
   tümünü göster