/i/Tespit

  1. 1.
    +18 -8
    Bunun darbeyle ne alakası var dıbına kodumun çomarı
    ···
    1. 1.
      +11 -3
      Darbede bir işgal girisimiydi beynini gibtigim layigi. Senin gibi yavsaklar gerçekliğine inanmayip evde züt büyüttü. Şimdide vatan sevdalısı ayakları yapıyorsunuz.
      ···
    2. 2.
      +9 -4
      Ya ananızı gibeyim ben sizin. Her şeye darbeyi karıştırıyorsunuz. Darbe günü eğer benim şehrimde bir olay olsaydı bende çıkacaktım dışarı ulan kara harp okuluna başvuru yaptım kabul edilmedim. Bir kaç ay sonra askere komando olarak gidecem neyin kafasını yaşıyorsun sen ? Sen bana laik diyorsun da Müslümanlığını Allah ın istediği takdirde yapıyor musun önce onu sorgula. Savaş çıksa ilk kaçacak olanlar burda klavye artisliği yapıyor.
      ···
    3. 3.
      +3 -7
      Senin ananın amina koyarim huurcocugu görün yemeyince sov zaten. Seni askere alanın anasını avradini gibeyim ben zaten. Amk çocuğu. Kimin kaçacağı belli. Hemen yan cizdiniz ne oldu lan layikler degilmiydi darbeye senaryo diyen. Darbe adı altında kemalistleri içeri aldılar diyen şimdi niye geri vites yapıyorsunuz yavsak herif. Siz bu ülkenin dusmanisiniz bunu böyle bil. Kaleyi içten fethetmeye çalışan kahpelersiniz. Bu arada laik olmamak illa çok inançlı olmak anldıbına gelmez gerizekali. Tabi senden inançlı olduguma eminim şimdi gibtirgit havlama.
      ···
    4. 4.
      +5 -2
      Ulan size daha hiçbir şey demiyorum cahilliğinizde boğulun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster