/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 326.
    +2
    Ulan yürüyüş başlangıcında dediler Selo binini ziyaret edecekmisiniz ? Tutuklu olmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ?
    Diyor zaman olursa niye olmasın, ben terör yandaşı olduğunu düşünmüyorum.
    Ula selo bini dememişmiydi apo bininin heykelini dikecez diye ?
    Bu yürüyüşü John dündara devlet sırrını ifşa ettiren bin vekili için başlattı, Vatan Haini için yürüyor bu it.
    O john değilmiydi yalan haberlerle Batıdan türkiyeye müdahale etmesini isteyen ? O değilmiydi orada Türkiyeyi rezil eden ? Ona bu sırrı ifsa eden bin tutuklandığında neden hemen başlatmadı yürüyüşü de sanki birilerinden emir almış gibi onlara karşı olan Halkda 15 temmuz için sokaklarda olacağı zaman yanında yürüyen fetöcü ve hdpliler ile ne olacak?
    Bunların maaşli elemanı nasıl yalan söyledi ve tutuklandı orda görmezsiniz ama siz kadın diyor benim oğlum fetöden tutuklu lütfen allah aşkina sokaklara çıkın bunlar sokaklara dökülmekten anlıyor.
    Oğlu tutuklu değil lise öğrencisi çikti, huur kadın nasılda başındaki örtüden dahi utanmadan kalkıp halkı düşmanlığa sevkediyor. Tutuklanınca da çok pişmanım diyor gayet rahat bir şekilde.
    Sizin başkan yardımcınız ağzıyla dedi ulan, "Biz Hapiste ki Hdp li köpekler içinde yürüyoruz" diye onlarıda yazmadın züt.
    Kimin için kimlerle yürüdüğü belli bu it oğlu itin, birde daha geçen 15 Temmuz gazileri yanlarina hesap sormay gitmiş, fotolarını çekip hemen 15 temmuz gazileride destek veriyor diye yalan söyleyip haber yaptılar.
    O giden adam konuştu haber kanalına dedi biz hesap sormaya gittik neden kontrollu darbe dediniz diye adam cevap verememiş haklısınız demiş KK, ama fotolarıyla olayın içeriğini saklayarak haber yapmayı biliyolar.
    Birde adama burda ters konuşma sizi linç ederler demiş koruması gt youtubeden izle, işte 15 temmuz gazisi olan kolunu kaybetmiş bir adam kalkıp hesap sormaya gidiyor en baştada uyarıyolar başka bisey deme sizi linç ederler. işte adalet yürüyüşünü bu binler yapıyor.
    Ayrıca kemal huursu neden devlet sırrını ifşa eden bin için yürüdüğünü söylüyor ? Neden bu hain için yürüyorlar ? Niye bunlarıda yazmadın ?
    Sizin belediyeniz suriyedeki Şengal ve Rojavaya yani Ypg ve Pkk nın binlerinin yaşadığı bölgeye insani yardım adı altında kamyon kamyon devletin erzağını taşıdı onu niye yazmadın. Açıkca pkk ve hdpliler ile kolkola yürüyorlar onları niye yazmıyorsun ?
    Pkk nın dağdaki itleri bu yürüyüşü doğru bulduklarını söylüyor videoda youtubeden izleyebilirsin neden onlar bu yürüyüşü dogru buluyor eger bu yuruyus sadece adalet icinse ? Bunları söylemezsinde 69 yaşında 40 derecede 420 km yol yürüyor diye meşrulaştırmaya çalışırsınız.
    Bi gibtirip gidin amk vatan hainleri.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Bu oçlar 7 haziranda beraber sallamislardi tescilli hain bunlar amk
      ···
   tümünü göster