/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +4 -1
    Şuan bunu içeri almaları lazım almamalarının tek nedeni olay çıkacak olması. Gezide nasıl medya kuruluşları geldiyse aynı şekikde medya yine geldi bunlar hep planlı şeyler Almanya bu yürüyüş pek çok şeye gebe dedi, teröristler yakalanmasa arabada ak parti flaması bayrakları Erdoğan yürüyüşçüleri katlediyor olacaktı. Adalet ararken mevcut yasalara karşı bi yürüyüş yapması ayrı bir ironi iken hdpkk lılarla kol kola yürümesi ayrı bir şerefsizliktir.

    Ben adalet istiyorum diyosun. Adaletin olmamasının tek nedeni senin gibi binlerdir. Adam akıllı bir masaya oturup düzgünce bir anayasa çıkarmaya çalışsak ortalık savaş alanı şu ülkede 1 tane düzgün anayasa çıktı oda 1924 anayasası o zamanda herkesin tek derdi vatanın kurtarılmasıydı kimse ne birbirinin farklarına takıldı ne de kimin ne yaptığına işte o zamanın %50 sini şimdi yapsak sıkıntı çıkmayacak ama halimiz malum.

    Şu zeka seviyeni bile ortaya koyamadığın 3 5 satır yazında bile kendinle çelişiyosun bence sen kendine ilk önce adalet nedir demokrasi nedir bunları sor ve sonra bunları kabul ediyormusun etmiyormusun etmiyorsan gibtir git.
    ···
   tümünü göster