/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 101.
    +49 -4
    adamın biri karısıyla golf oynamaya gider. kadın ilk atışta civardaki evlerden birinin cdıbını indirir. adam karısına öfleyip pöfledikten sonra camın masrafını karşılamak üzere ev sahibinin yanına giderler. eve girdiklerinde bir bakarlar yerde değerli bir vazo paramparça vaziyette. adam karısına “bi ton masraf çıkardın bize” diye iyice çıkışır. bizimkiler eğilip bükülürken ev sahibi “hay allah sizden razı olsun” diye söze başlayınca bi şaşırırlar. ev sahibi, evli çifte kendisinin bir cin olduğunu, yüzlerce senedir vazoda yaşadığını, şimdi sayelerinde kurtulduğunu, üç dilek yerine getirme hakkına sahip olduğunu söyler ve ekler “ama üçüncü dilek benim olsun.”

    adamla kadın hemen heyecanla ne dilesek diye düşünmeye başladıktan sonra adam cinden hayatının geri kalanı boyunca lüks içinde yaşamasını sağlayacak miktarda para ister. kadın da dünyanın her yerinde, içinde hizmetçilerin de bulunduğu lüks konutlara sahip olmak istediğini söyler. cin, "her ikinizin dileğini de kolayca yerine getirebilirim" deyip, yüzlerce yıldır şişe içerisinde olduğundan hiçbir kadınla ilişkiye giremediğini söyledikten sonra adama dönerek “karınızla birlikte olmak istiyorum” der. adam karısına “ya sonuçta ömür boyu lüks içinde yaşayacağız, bir kereden bir şey olmaz” deyince kadın da “ aslında doğru diyorsun, senin için sorun yoksa benim için de yok” diyerek cinle birlikte yatak odasına çıkar.

    cin saatlerce durmak bilmez, gece yarısına kadar kadını yatağa hapseder, en son yatağa uzanmış tavana bakarken kadına sorar
    -kocanız ve siz kaç yaşındasınız?
    kadın cevap verir
    -ikimiz de 35'iz.
    cin tekrar sorar
    -35 yaşındasınız ve hala cinlere mi inanıyorsunuz?
    ···
    1. 1.
      +1
      Çıldırdım
      ···
    2. 2.
      0
      Ahahhah ahhhaa
      ···
    3. 3.
      0
      Komikmiş
      ···
    4. 4.
      0
      NsHhHJajjajajajdşsşlzlxöw zğsşx
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster