/i/Tespit

  1. 1.
    +640 -166
    Canımı yakıyo üzüyor beni beyler. Neden salak saçma ifşa videoları burun ve ağızı gösteren sakso videoları izliyoruz ha. Sıkıldım bu durumdan artık.

    Bende artık %100 gerçek kaliteli konulu türk yaşantısına ve adetlerine uygun ferre izlemek istiyorum. Neden bu sektör Türkiye de ekmek bulamıyor.

    Sırf şahin k nın çektiği salak saçma kalitesiz taktan ferreları bile 20 yıl izledik. Düşünsenize türk dizi oyuncularının konulu filmlerinin çıktığını ve bunlar digiturk vb bir platform da premium olarak alabildiğimizi. Aylık kaç para olsada veririm beyler.

    Standart bir dizi oyuncusunun oynadığı konulu bir film. Anadolu nun küçük bir köyünde geçiyor. Ayşe kocası genç yaşta vefat ettiği için dul kalan bir köy hanımefendisi. Tüm toprak ve hayvanlarıyla kendi başına ilgilenmek zorunda kalıyor. Ama kocasınıda unutamıyor. içinde gençliğin ve kadınlığın verdiği ateşi söndüremiyor.

    Köyün genç çobanlarından Ahmet de tarlada ilerlerken ayşeyi görüyor. Samanların içine doğru döverek sürüklüyor. Oracıkta ayşe ye sahip oluyor. Başta direnmeye çalışan ayşede zevk çığlıklarıyla kendini erkeğine sunuyor.

    Nasıl beyler ben bu konudan 1 saatlik bomba gibi film çıkartırım çekerim oynarım da. Filmin adı da TARLADAKi ANTiLOP. Nasıl beyler harika fikir değil mi?

    Edit : başlığımızın trende girmesi için biraz daha destek verim beyler. Böylece makul yatırımcıların bu projeyi desteklemesine vesile olabilirsiniz.
    ···
   tümünü göster