/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +30 -2
    Oğlum çok kötü bir duygu be , senin sevdiğin , birtanen iki huur çocuğu tarafından tecavüze uğruyor hem de karnında çocuğu yanındada çocuğu varken hiç mi empati yapmıyorsunuzz içim acıyor ağlayacağım amk
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      Ağlarsınız kardeş ağlarsınız 17 şehit verilen gece ağladın mı? Helikopter kazasında ağladın mı? Ağlamadın o zaman bir şeyler ters gitmiyor mu?
      ···
      1. 1.
        0
        O kardeşlerimiz abilerimiz gülerek öldüler. Namusları kirletilmedi. Dövülerek kirletilerek öldürülmediler. Onlar onurlu bir biçimde şehit düştüler. Onuruyla şehit olan bir insanı daha fazla onurlandıramayız. Ama o çocuğu onurlandırabiliriz. Mesele burda işte. Onların şehit olmasına ağlamıyoruz. Onların bizlerin hatası yüzünden şehit olmasına ağlıyoruz.
        ···
    2. 2.
      +5 -2
      Ya huur çocuğu o ölen kadın insan değil mi dıbına kodumun embesili bunla şehitleri nasıl kıyas yapıyosun şehitlerede tabiki üzülüyoruz onlarda canımız amina koyayım ama bunla onun ne alakası var ikisine birden üzülmek yasak mı
      ···
    3. 3.
      +1
      Ulan huur çocukları şehitleri bu kadar gündemde tutmuyorsunuz buna yanıyoruz
      ···
    4. 4.
      +1
      Bizim karımızdan, çocuğumuzdan evvel gelir kardeşim vatanımız, atamızın bize bıraktığı toprak.
      Bizim bir karımız, çocuğumuz varsa bizim atalarımızın bize emanet ettiği, kan döktüğü, kanının aktığı topraklarda büyüsün isteriz.
      Fakat bu kansızlar, şerefsizler o toprakları öyle pis kanlarla aldılar ki, ihanet bulaşmış topraklar, adilik bulaşmış kanlarına.

      Müslüman toplum için söylüyorum; "Allah'ın dediği olur!" Görünüz ki; hak eden hak ettiğini yaşamıştır.

      Vatanını hiçbir sebeple terk etmemeli bir vatansever!
      ···
      1. 1.
        -1
        Yazık be kardeşim Allah sana hak ettiğini yaşattırsın o zaman , Amin
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster