/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 126.
    +1 -1
    Nişanlıyım gün geçtikçe soğuyorum nişanlımdan (diğer kızları görünce) ne yapmam gerek bir daha böyle kızı gibsen bulamam ? Tekrar bağlanmak için ne yapmam gerek ?
    ···
    1. 1.
      0
      pnp yanında mis gibi nişanlın var aq gibtir etsene diğer kızları. milyon tane erkeğin senin yerinde olmak için nelerini feda edebileceğini düşünebiliyor musun hiç? gibtir et diğer kızları olm deli misin. tekrar bağlanmak için bol bol zaman geçir kızla pnp. oturun muhabbetler edin, sevdiğiniz aktiviteleri falan yapın gezin dolaşın gençliğinizin tadını çıkarın dıbınakoyim. kızın sana bakarkenki gözlerinin parıltısını görmek bile seni ısıtmaya yeter olm. biraz dikkatli bak sadece.
      ···
      1. 1.
        0
        Haklı söylüyorsun fakat beni çok bunaltıyor. Herşeyi benimle yap diyor. mesala arkadaşlarla rahat rahat çıkıp vakit geçiremiyorum.
        ···
    2. 2.
      +2
      Bence senin kendi basına zaman gecirmeye ihtiyacın var Hep nisanlınlaysan bence biraz uzaklas Öyle dedigime bakma Bir yere gideceksen arkadaslarınla filan git Bir örnek verecem ikna olacaksın Mesela ben sana 1 baklava verdim yedin 4-5 baklava verdikten sonra baklava istememeye baslayacaksın Ama bir iki gün sonra sana yine 1 baklava versem isteyerek yersin Eger aşkın hala sönmediyse bu taktik ise yarar ama sönmeye yüz tutmussa geçmis olsun.
      ···
      1. 1.
        0
        Sevmesine seviyorum ama çok bunaltıyor beni. Hiç bir yere tek başıma yollamıyor​ illa ben de olacağım diyor
        ···
      2. 2.
        0
        Soguma sebebin seni bunaltması mı?
        ···
    3. 3.
      0
      Baklava örneğini beğendim arkadaşım.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster