/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -3
    açılan başlıkta yazılarları okudum beynime kan sıçradı yemin ederim. Ulan noluyor size, nasıl böyle vicdansız oluyorsunuz. 2 tane cani oruspu çocuğunun tecavüz edip başını ezerek öldürdüğü bir kadın ve birde 10 aylık bebek var. Nasıl oluyorda iyi yapmış diyorsunuz. Kendinize gelin lan. Hiçbir sebep bu olayı haklı çıkaramaz.

    Suriyelilerin ülkeye gelmesine karşı çıkıyorsunuz. Bende bu olaya karşı çıkıyorum. Ama bunun suçlusu suriyeliler değil. Buna sebep olan hükümettir. Hem para isteriz hemde iç politikamızda yaptığımız bazı şeylere avrupalıların sesini çıkarmasını engelleriz diye aldılar bu kadar suriyeliyi. Türkiye dünyanın kurtarıcısı değildir. Bu kadar suriyeli varsa her ülkede almalıdır bunları. Ama bu hükümete de bu halk oy veriyor. Yani uzaydan gelen bir hükümet değil bu.

    Neyse meselemiz bu politika değil. Meselemiz vicdandır. Lütfen bu kadar pislik olmayın. Bir söz vardır, insanlar vicdanlarını nerede kaybettiyse orada ölsünler diye çok doğru bir sözdür. Eğer bu olaya böyle vahşice yaklaşıyorsanız kafanıza sıkın olduğunuz yerde çünkü pislikten başka bişey getirmeyeceksiniz bu dünyaya.
    ···
   tümünü göster