/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +27 -1
    Geldim devam ediyorum beyler okuyanlar sağolsun ne de olsa şurda emek veriyoruz takdir veya eleştiri almak teşvik edici oluyor.
    Biz tabi Denizle ara olmasını beklerken ne filmi izleyebildik ne de rahat durabildik o heyecabla birbirimize bakıp aptal aptal gülüyorduk.
    Sonunda ara oldu bunlar guduş dahil birlikte dışarı çıktılar denizi dürttüm hadi gidiceksen çıkıyolar bak dedim. Anlayacağınız başladm cool hareketlere tam bir şerefsizmişim amk ben de . Neyse bu tabi duramıyor yerinde yürü yürü dedi çıktık bizimkilere mısır almaya gidiyoruz diyip. Dışarı çıktık da kızlar ortada yok amk . Deniz yine arkadaşım olmasını sağlayan üstün zekasıyla kesin tuvaletteler diyip beni bir kez daha etkiledi. Biz de erkeklere gşrdik planımız aynanda çıkıp ordan da karşılaşmışız gbi yapıp konuşmaya bAşlamak ama halimizi görseniz kapıya yaslandık ses kasıyoruz amk Allahtan kime yoktu başka tuvalette. Biraz bekledikten sonra Deniz hadi dedi bi anda fırladı dışarı da tahmin edin kimle burun buruna geldik. Guduşla dıbına koyaım surat suratayız. Deniz biraz arkamda bana bakıyor tam o anda da guduşun arkadaşları çıktı. O 3 saniyelik zama diliminde sanki inci halkı olarak yakın dostumuz olan zencileri hissettim o kadar söyleyim size . Bu guduşun arkadaşlar beni böyle görünce tabi kıkırdadılar. Toparladım kendimi denizin yanında geçtm hadi amk çocupu konuşucaksan konuş anldıbına gelen 4 numaralı bakışımı attım buna. Bu heyecanlandı tabi plan yapmaya benzemiyor uygulamak.
    ···
   tümünü göster