/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +1
    kiralaması yasak mı dıbına koyduğumun salağı
    ···
    1. 1.
      +1
      güzel kardeşim ben adamın bonservis bedelinden bahsetmiş miyim orda bak bakalım ? diyorum ki adamın 10m euro kontratı var yani kiraladığın zaman adama yıllık 10m euro para vermen gerekiyor. haaa diyosan ki biz kiraların maaşını da kendi kulübü öder orası ayrı fakat öyle bir kerizliği de kimse yapmaz. hadi şöyle yapalım maaşının yarısını kulübü yarısını da beşiktaş ödesin, yine olmuyor yıllık 5m euro o da az değil. costa gelmek istese kulüp göndermek istese oluru yok yani anlıyor musun maddi olarak imkansız.
      ···
    2. 2.
      0
      Güzel kardeşim costa şuan chelsea'de ve avrupa basınına biraz göz attıysan atletico madrid'e geri dönmek istiyor zaten conte'de istemiyor costa'yı atletico madrid'in transfer yasağı olduğu için kiralık olarak gelebilir ha ayrıca 5m euro maaş fazla diyorsun van persie'nin 4.9m aldığı selçuk inan'ın 3.5m aldığı ligde costa gibi bir santraforu 5m veripte alırsan büyük bir başarı olur.
      ···
    3. 3.
      0
      atletico oyuncuyu kiralayıp maaşını ödeyerek başka takıma bedavaya gönderecek kadar salak bir takım değil. bunu atleticoyu bırak dünya üzerindeki hiçbir takım yapmaz. hele ki yıllık 10m euro maaşı olan bir oyuncuya. 5m muhabbetini tamamen kendi kafamdan uydurdum en iyi ihtimalle bi alternatif olarak ortaya attım ki öyle bi salaklığı da kimse yapmaz. chelsea bugün costayı kiralık olarak verecek olsa maaşının tamdıbını karşılayacak birsürü kulüp çıkacaktır zaten. şöyle bir durum var şuan kadronda bulunun oyuncuların maaşları zaten yüksek. üstüne bir de 5m forvetine maaş ödesen bütçen dolacak. beşiktaşın şuan tek eksiği forvet mi ? kanatlara da babel ve quaresma ile rekabete girecek kaliteli bir oyuncu istiyor beşiktaş. ee sen costaya 5m verdikten sonra oraya nasıl kaliteli transfer yapacaksın ? böyle planları yapmayıp sizin kafanızla transfer yapsa takımlar tüm kulüpler batar zaten. neyse ben ne desem de sen kendi kafandaki şeylere göre bana muhalif olacaksın zaten. sezon başladığında göreceğiz neyin ne olduğunu kadroya bakarak konuşmanın bi anlamı yok.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster