/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +13 -1
    Geldim devam ediyorum söylediğim gib dayım sebebiyle gecikti im kusura bakmayın. Moralim yok ama istemişsiniz sizin için yazıca beyler.

    Neyse işte filme girdik bitmesini bekliyoruz heyecanlı heyecanlı sonunda amk filmi bitti ışıklr yandı tabi bi şeyin olmasını beklerken bildğiniz gibi olmaz sonsuz gibi gelir beklemek neyse ışıklar yandı ben Denize Deniz bana mal mal bakışıyoruz öyle kızlar kalktı çıkıcaklarkapıdan şimdi.
    B: e olum hadi ne bakıyosun mal mal yürüsene
    D: sen harekete geçmeyince ben de görev iptal sandım
    B: ne görevi ne hareketi amk özel harekata mı gidiyoruz slt tarafı kızlarla yemek yicez dedim ama içim içime sığmıyor şimdi hatırlayınca bak sinirlendim ne malmışım amk harbi bi şey yok bunda.
    D: tamam hadi o zaman
    B: tamam kalk hadi yürü de ilk sen konuşursun zaten neredeyse benim sayemde kabul ettiler
    D: hasgibtir ordan teklifi ben ettim seni bıraksam Guduşla işi pişirirdin amk he he cxd diye gülüyor bi de tipini gibtiğimin bacanak suratlı bini. Kalktık arkalarına koştul kızın bizimkiler mal mal bakıyor tabi onlara da açıkladım durumu öyle kız görünce satan muallaklerden mi sandınız lan beni yola gelin. Onlr da sağolsun anlayışlılar kabul ettiler de bizim kızlar biraz daha kıskandı bunları sonuçta grubun en taş 2 çocuğu bi grup amlının peşinden gidiyor. Neyse yakaladık bunları
    D: ee Nur Guduş siz gitmiyo musunuz.
    Evet beyler kızların yanına gittik ilk söylediği laf bu dangalağın. Nur zaten triplerde bi Guduş hemen atıldı tabi bekler mi bu fırsatı gulyabani tipli: Gidicez canım merak etme ne bu hız heyecan diyip kıs kıs güldüler grupça. Evet sizin de düşündüğünüz gibi olaya hemenel attım
    B: yanlış anlamayın ikimiz de heyecanlıyız sizin gibi kızlarla (guduş hariç saçmalamayın) her zama böyle zaman geçirme fırsatımız olmuyo ondan bu tavırları. Ben bunu derken gözüm hep Edanın gözlerinde amk eriyecem kızın karşısnds bu dabana gülümsüyo o an orda bizi görseniz iddia ediyorum haydarınız içine kaçar öyle gibeyim duvardan duvara vurayım yatakta parçalayım düşünceleriniz yok olur anlayacağınız havada aşk kokusu var beyler. Göz ucuyla Denize baktım o da Aslıya öyle bakıyo ama Aslı biraz nazlı buns karşı. Çok da gibimde deyip devam ettim.
    B: siz ne tarafa gidiceksiniz biraz yürüyelim isterseniz
    Nur: yok sağol babam alıcak bizi
    B: ha tamam o zaman dedim bi yandan da seviniyorum gerek kalmadı kibarlıpa diye bi de unutmayın beyler yürüyeceğiniz kız bi arkadaş grubu içindeyse önce arkadaşlarının beğenisini kazanırsanız bu uydumakıllı iradesiz yaratıklarımelde etmeniz daha kolay olur. Bunlar snunda gitti biz bize kaldık 4 ümüz.

    Devam ediyorum beyler sizn için okuyan belli etsin
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Beyler girdiğim entry gözülmüypr galiba
      Dayımın kaburgaları kırıldı ve biri kalbe çok yaklaşmış diğeri de akciğere batıyormuş ameliyata alındı sabatsn beri hastanedeyim kusura bakmayın biliyorum fazla beklettim
      ···
    2. 2.
      0
      Vay dıbınakoyim neyse geçmiş olsun pampa
      ···
    3. 3.
      0
      Geçmiş olsun panpa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster