/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    (Silah, Bıçak kavgaları)-Bazen kulak misafiri oluyorum böyle olaylara bir kız için ölürüm , Bıcakta yerim silahta diyen kişilere fakat hiç sanıldıgı gibi değil o olay yaşarsan bilirsin sadece ve yaşadıktan sonra gibtir edersin hayatindaki kızı(Evli veya nisanlı değilsen) o yüzden namus meselesi olmadiğı sürece bu olaylar sadece kurgudur kafada çünkü çoğu insan o anda kaçacak yer arar ne kadar yürekli olsada.

    (Dükkan açarak milyoner olma hayali)-Binde bir bir ihtimaldir onlarda zaten sayılı bildiğiniz üzere imkansız değil ama çok zor herkesin düsünüp 2 gün sonra vazgeçtiği tozpembe bir hayaldir o işler
    oyle yurumuyor.

    (Lise mezunu olduktan sonra yüksek maaşlı iş)-2 Yıllıklar bile şu an iş bulamıyor bu saçma bir düşünce. Umarım böyle dusunen kardeslerim yoktur aramızda

    (Düşünce arkadaşların kurtaracağını sanmak)-Tek güvence ailedir. Kardeşiniz Anneniz ve Babanız bunun dısında arkadas eglenmek gezmek tozmak içindir sadece.

    (Genç yaşta evlenip kurtulucagını sanmak)-Sizi daha betere sürükler. Okul askerlik bir is ve evlilik son plan olmalı. Yoksa karınıza ve cocuklarınıza iyi bir yasam bile sunamayabilirsiniz ki buyuk ihtimal sunamazsınız geçim derdi okul masrafları derken stresten geçilmez bir aile kurmus olursunuz sadece.
    ···
   tümünü göster