/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +7 -1
    Hayirli geceler panpalar...

    Gece saat olmus 3... Ben her zaman ki gibi ayaktayim. Genelde is icin ayakta dururum ama bu sefer baska birsey var bende...

    2. Kez baba oluyorum ve cok heyecanliyim. Ilk defa babaligi tattigimda tadina doyulmaz bir mutluluk yasamistim. Her ne kadar sorun yasamis olsakta evladim saglikli bir sekilde buyuyor ve 2. yasina girmek uzere. Ama gelecegim, en azindan ailemin gelecegi icin endiselenmiyor degilim. Cunku benim saglik problemim var ve malesef genetik. Allah verdi ne yapalim yine de isyan etmiyorum tabiiki. Evlenene kadar saglik sorunu tekerrur etmemisti. Evlendikten sonra resmen hortladi kardeslerim... Acik konusmak gerekirse delikanli adamlarsiniz bahsedeyim yeni bir cocuk icin hazir degildik ve elimizden geldigince korunuyorduk. Ikincisi ask cocugu oldu gibi birsey :-) Yani oyle derler iste ne bileyim.

    Ikinci bir sorunum ise maddi. Milletin yaninda calisarak 3 5 kurus para aliyordum. Cok para kazanacagim diye degilde, kendi isim olsun artik dedim ve kendi isletmemi kurdum. Kimi zaman cok iyi is yaptim kimi zaman isler hizli dususlere gecti.

    Kendim aylardir kendime birsey almiyorum. Harcama yapmiyorum ozel olarak. Varim yogum ailem... Oyle de olmak zorunda tabii.

    Allah gelen cocukla birlikte rizkini verir insallah. Biraz dertliyim. Bana dua edin. Icimi doktum sadece. Bir beklentim yok panpalar.

    Allah herkese saglikli, mutlu ve bol rizikli hayat nasip etsin. Sonra da bana.
    ···
   tümünü göster