/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +30
    Mert acınılcak haldeydi arkadaşları hemen ali nin yanına gitti yarayı kapatmaya çalışıyorlardı ama kelebek saplanmıştı ali ye kelebeğin kesiği başkadır direk deler bilen bilir...
    Ben gittiklerini öğrenmek için yerdeki sopayı alıp yavaşça merdivenlerden inmeye başladım bi an durdum ve arkama baktım. Onların çok yakın dost olduğunu farkettim yerdeki yarı ceset olan bedenin biri elinden sıkarken diğerleri t-shirtlerden parça koparıp yaranın üstüne bastırıyorlardı hepsi o hallerine rağmen ali yi güldürmeye hayatta tutmaya çalışıyordu. Onlar bunları yaparken ali yaşıyomuydu bunu bilmiyordum.Önüme döndüm ve aşağı indim. Yukarıdaki ses yüzünden aşağıda olanları kaçırmıştık.
    Mert i tutan uzun boylu adamı gördüm bir eliyle karnını tutarken bir eliyle langırt masasına tutunuyordu.Onu görünce haline üzülsem de ona olan bir öfkem vardı.
    Beyzbol sopasıyla gerildim ve dizine vurdum. Düşmesini bekliyordum ama adam çok iriydi hiç etkilenmedi sanki hırladı ve doğruldu bana sağ eliyle bi yumruk attı gözlerim karardı sonra üstüme çıktı ve ardı ardına yumruklamaya başladı..
    ···
    1. 1.
      +1
      Beynine sokam niye gittin aşa
      ···
    2. 2.
      +2
      Beynine Röveşata Atıyım Adam Vursa Ölcek Hal hatır sorcagına bu mal adama vuruyor
      ···
    3. 3.
      +2
      Bari kafasına vur birşeyler olsun bacak ne alaka aq
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster