/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -4
    Beyler geçen yine dersteyiz bizim bi bayan hoca var ders anlatıyor ama konuyla alakasiz bir şekilde dini eleştiriyor. Gereksiz yorumlarda bulunuyor. Benimde acayip canım sıkıldı zaten. Sabah evdekilerlede tartıştım içimde acayip bir şekilde sinir birikmiş birine ayar vericem hissediyorum.

    Bizim yine bu sürtük hocanin din konusunda uzmanlığı olmamasına rağmen din hakkinda ileri gerili konuşuyor. Zaten sinirliyim, sinir katsayim gittikce artiyor. Neymiş başörtüsünün aslinda ispamda yeri olmadiğını başörtüsünün gereksiz sacma sapan birsey oldugunu söylüyor. Bende artik dayanamadim aramizda şöyle bir diyalog geçti.

    (H):Hoca (B):Ben

    H:Elimizdekide keratin başımızdakide keratin neden elimizdekilerin görünmesi günah değilde başımızdakilerin görünmesi günah?

    B:Hocam söz alabilir miyim?

    H:Buyur evladım.

    B:Hocam elimin deriside epidermis bacağımın arasındaki de.Neden ben söz hakkı almak için size elimi kaldirip gösteriyorum da,bacağımın arasındakini kaldırıp göstermiyorum?

    O an sınıfta bir sessizlik oluştu. Herkes evremin sirrini cozmus gibi birbirinin gozlerine bakiyordu. Sonra ilk kahkahanin gelmesiyle sinifta bir gürültü koptu. Rektör sınıfa dalıp beni fakültenin yeni dekani ilan etti. Hoca o an ikindinin okunmasiyla başını kapayip koşa koşa camiye tevbe etmeye gitti. Ağızlarda ALLAHÜEKBER sesleriyle evime doğru yol aldım...
    ···
   tümünü göster