/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +130 -8
    1) Ateşli Yılan Esintisi

    -içiniz yanar, o zamanlarda mutlaka acılı birşeyler yemişsinizdir. Osuruğunuz gelmeden önce karnınız gurluldayıp durur. Oturduğunuz yerde bir anda osuruk uç noktaya yanarak gelir, bu acıyı fazla yaşamamak için yavaşça salarsınız. Pıssss diye ses çıkar. Ateşli yılan o an serbesttir. zütünüzden yana yana çıkan bu osuruk bulunan ortamı ciddi anlamda koku bombardımanına boğar. En tehlikeli ve en ölümcül osuruk türlerindendir.

    2) Yılan Esintisi

    -Bir anda geliverir, içiniz de yanmaz. Sessiz sessiz salarsınız bu zehirsiz yılanı. Havaya koku da vermez, zararsızdır. Toplu taşıma araçlarında en çok kullanılan osuruk çeşididir.

    3) Zeus'un Şimşekleri

    -Bu osuruğu çok nadide insanlar çıkarabilir. Çok farklı bir aroması olan bu osuruk, en ölümcül osuruk çeşididir. Yine sessiz sessiz, aralıklı ama uzun süre çıkarırsınız. Bazen sesi de duyulabilir dikkat! Bu osuruğu çıkardıktan sonra derhal orayı terkedin. Çünkü çok yoğun bir şekilde duyulur ve bu koku bildiğiniz gibi değildir. Haşlanmış çürük yumurtayı ve bozulmuş peyniri andırır. Bu kokuyu duyan insanların kafasında şimşekler çaktırır.

    4) Patlama

    -Bu osuruk çıkardığı ses sebebiyle toplum içindeki en uygunsuz osuruklardan biridir. içinizde biriktiğini hissedersiniz. Uygun bir ortam bulup patlatırsınız. Çoğu zaman kokusuzdur. Koku çıksa bile geçici ve anlıktır.

    5) Seri Patlama

    -Patlama osuruk zincirleme şekilde anüsünüzde dolar. Artık dayanılmaz hale geldiği zaman şu tarz gürültülü bir ses çıkar: "zaaaaarrttt zurt zurtt pıığrrttt". Tartışmasız toplum içindeki en uygunsuz osuruktur. Normal patlamadan biraz daha kokuludur ama çok da rahatsız edici değildir.

    6) Ateşli Patlama

    -O gün yediğiniz acılı yemekler ve gazlı içecekler sonucu biriken osuruktur. Ateşli Yılan Esintisi ve Zeus'un Şimşekleri kadar yakmaz. içinizde bir süre öğütürsünüz ve yanarak patlatırsınız. Toplum içinde eğer dikkatli olunursa yavaş yavaş çıkarılabilir, ama siz yine de yapmayın. Bunun da hatırı sayılır derecede kokusu vardır. Kısa sürer ama hissettirir.

    7) Balon Balığı

    -Size en çok zararı veren osuruk çeşididir. Anüsünüzü öyle bir şişirirki tuvaletiniz olduğunu sanarsınız, bu yüzden de dışarıda çıkaramazsınız. Kendinizi aceleyle tuvalete atarsınız ve salarsınız. En gürültülü ses burada çıkar ve çok uzun sürer. Rahatlama hissi yaşarsınız. Kokusuzdur. O anda aslında tuvaletinizin olmadığını farkedersiniz. Küçük bir sıçmık bırakır tuvaleti terkedersiniz.

    8) Bataklık Osuruğu

    -ishal olduğunuz özel durumlarda ortaya çıkar. Yanma hissi mevcuttur. En lanet ettiren osuruk çeşididir. Saldığınız anda yanlışlıkla altınıza sıçarsınız. Çok da kötü kokar. ishalken osurmayın.

    9) Özel Aromalılar

    -Yediğiniz yiyeceklere göre değişen bu osuruk sıradandır. isteğe göre sessizde çıkarılabilir. Bazen daha taka yakın bir koku hissederken bazen daha çürümüş çöp gibi kokulara yakın olur.

    10) insana Özel Olanlar

    -Her insanın kendine ait özel bir osuruk çeşidi vardır. Ben size kendiminkini anlatayım. içimde bir süre öğütürüm, sonra "pıt" denen bir sesle çok eser miktarda salarım. Sıkıştırılmış gaz gibi dışarı nüfus eder ve geçmeyen bir koku oluşur.

    ---SiZDEN GELENLER---

    Ölüm Sessizliği

    Kuru fasulye yendikten sonra çay faslında hayattan bezmişcesine üff dercesine çıkar, kokusu evladını yitirmiş bir ananın feryadı gibidir kolay çıkmaz, herkes o anlarda bi fıslattığı için kimse kokuyu üstelemez birisi üstelerse kardeşi kardeşe düşman eder. En tehlikeli osuruk türüdür (bkz: takumasuko)

    Everest'in Zirvesi

    Tuvaletiniz olduğu halde kendinizi rahatlatmak için arkadaki osuruğu içinizden öğüte öğüte öne getirmek ve osurmak. Yapılması çok tehlikelidir altınıza sıçabilirsiniz. Buram buram da tak kokar. (remastered by me) (bkz: barbarosreis)

    Zevkin Doruğu

    Daha çok kızlı ortamlarda oluşur. Ortamda heyecanlandıktan sonra gülünecek birşey olduğunda vücudun şuursuzlaşması sonucu istemsizce oluşan osuruk. Osuruğun şiddeti mizah seviyesine göre değişir. Çoğu zaman duyulur ama çaktırılmaz. Kokusu yoktur, zararsızdır. (bkz: ocean07)

    Mozart'ın Rönesansı

    Sıçış sonrası bağırsaklarda oluşan 4.derecede deprem dalgaları ile karaciğerdeki tsunami dalgalarının çarpışması sonucu oluşan ve çıkarken ses eşiği bir aşağı bir yukarı giden, gizli yapıldığı zaman Ninja Kaplumbağalar usta Splinter hissiyatı veren bilmsel bir ossurak türüdür. (bkz: ozetgecevlat)

    Sıcak Temas

    ishal iken gaz birikmesi sanıp salıverdiğiniz an güzel bir sıcaklık hissedersiniz, sonrasında donunuzun zütünüze temas edip yapıştığını anlarsınız. Fark edene kadar oturduğunuz her yeri kokunuzla işaretler, düşmana bolgenizi ve sınırlarınızı belli edersiniz. (bkz: over lock)

    Zor Ölüm

    Bağırsakta uzun süre dolaşır, gibimsonik sesler yayar. Millet bu sesleri duyup osurdugunuzu sanat ama sesler içinizde gezen gaz bulutunun hırıltısıdır. En beklenmedik anda deliğin ucuna gelir, tutmak yetenek ister. Tutarsanız onu köleniz yapıp istediğiniz zaman istediğiniz seste istediğiniz kadar salarsiniz, ama tutamazsanız... (bkz: cihatisreal)
    ···
   tümünü göster