/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 35626.
    +2
    Sarpipi,
    ilk aşklar genelde böyle oluyor. Bol acılı ağlamalı zırlamalı. Ben de lise zamanında 1 defa aşık oldum. Malumumuz hayatımda 1 defa aşık oldum gerçi ama işte.. ağzıma sıçtı. Ciddi manada sıçtı yani. Senden hoşlanıyorum deyip duygularımla oynadı. ilk aşkım olduğu için malum uzun süre acısını çektim. 1-2 yıl kadar. Zaten 3 yıl civarı da hoşlantı falan sürdü işte. Var sen hesap et. Sevgili falan da olmadık hiç. Başta çok samimiydi sonra bıçak gibi kesti. Sıkıldı mı nedir. Ama çok net olarak, ilk aşkım o dönemde ağzıma etti.

    Ondan sonra hoşlantılarım oldu sadece. Genelde içimden aa hoş kızmış deyip gülüşünden hoşlanmamla ilerleyen olaylar. Hiçbiriyle sevgili falan da olmadık. Ama o ilk aşk dışında hiçbirine bağlanmadığım için, daha doğrusu ilk aşktan sonra bağlanmamayı öğrendiğim için hayatımda hiç iz bırakmadılar. Acı olarak.

    Demem o ki, sen şu an o kıza kayıp olarak bakıyor olabilirsin. Onu gördükçe çok kötü hissediyor olabilirsin ancak hayatta en değerli şeyi kazanmışsın: tecrübe.

    Anlattığın kadarıyla ikiniz arasında karakter olarak çok fark var. Klişe lafların hepsi geçerli senin için. Yok efendim sen daha iyilerine layıksın bla bla.
    ···
   tümünü göster