/i/Tespit

  1. 1.
    +48 -18
    Merhaba Pampalar;

    Dikkat : Uzun Yazı içerir, Kör olma riskiniz var.
    --
    sanırım daha önce bunun gibi bu çeşit başlıklar açıldı, Açılmıştır. Fakat Ben tekrardan kendi Kalemim ve düşüncelerimden başlığı açıyorum. Asla çalıntı değil herşeyi kendim yazdım.
    --
    O zaman başlayalım.
    --
    1 : inci Sözlüğü internetten görüp gelen tip = Bu Tipler Sözlüğü genelde Facebook Twitter gibi sayfalardan görüp üye olup ortama ayak uydurmaya çalışan tiplerdir. Bazıları Sözlükte kalıcı olur, Ama Çoğu bırakır.
    --
    2 : Ekşici Tip = Bu tip 2 ye bölünür. 1 incisi bu Sözlüğü Ekşi gibi insancıl entry lerin girildiği biryer sanıp aslında Anancı yuvası olduğunu bilmeyen masum av olan tip. En fazla yarım saat girip çıkar. Bunun 2 inci versiyonu ise Ekşici olan ve inci Sözlüğü Trollemek için içeri sızan ama bir tak yapamayan tiptir. Boş boş takılır.
    --
    3 : Ben imçiçiyim len Mq demek için üye olan tipler

    Arkadaş Ortamında Sözlüğü tanıyıp dışlanmamak ve ortamda imçiçiyim len ben Mq Ayık ol deyip Popülarite kasmaya çalışan, Sözlükte gördüğü esprileri etrafta söyleyen tiplerdir.
    --
    4 : Merak edip gelen tip

    Bu Tipler cidden Sözlüğü merak edip yeni ortam yapıp asosyal takılmak için gelir. Neredeyse hepsi kalıcı olur Sözlükte.
    --
    5 : Çok eskiden hesabı olan ve eski günleri yâd etmek için geri gelen tipler

    Çoğu ciksinci, Bebişinci, dötüncü olur. Geldiğinde kendisi bile Hangi nesil olduğunun farkına varmaz. Daha sonra Sözlükte Nesil farkındalığını anladıktan sonra nesli ile hava atmaya başlayıp en son çıkan nesilleri ezme heveslerini almaya çalışan tiplerdir. ( Bu Tipler 25-30 yaşında da olabilir 15-18 de hiç belli olmaz)
    --
    6 : Silik yiyipte geri gelen tip

    Sözlükte bir yada birçok kez haklı yada haksız nedenle Silik yiyip Tekrar Hesap açan ve açtığında modlara söven biraz yalanan daha sonra açılmayacağını anlayıp yeni bir kimlik ile sözlük hayatlarına devam eden tiplerdir.
    --
    7 : Harun Abiler = Bu kişiler kendini Kız gibi gösterip bazen Nickini bir kağıda yazıp annesinin yada ablasının göğüsünün üzerine koyup fotoğraf çekip, O fotoğraf ile Sözlükte başlık açıp. Merhaba Ben Kız bir panpişiniz istediğinizi sorabilirsiniz diyerek başlık açan. Tipler tabi bizim inci erkeği yermi bunu yemeeez ( istisnalar hariç )
    --
    8 : Gerçekten kız olanlar =
    Bunlar doğrusu varmı yokmu hala merak konusu, Kimisi Kız olduğunu belli etmeden Sözlükte anonim olarak takılır gider, Kimisi ise kız olduğunu ispatlamaya çalışır ama ispatlayamaz (istisnalar hariç örneğin kv. kadın mod oldu)
    --
    9 : Botlar = Serkanın para kazanmak için dokununcu yada ciksinci nesillerden seçtiği kullanılmayan bot hesaplar sürüsü. Reklam yapıp 3 bin küsür şuku ya ulaşıp sözlüğün adını batırırlar. Yazarları öfkelendirirler. 1 saatte silinirler. Ama bunlardan dolu var.
    --
    10 : 12 inci nesil olmamak için hesap açan tip = Bu Tipler de 12 nesil in geleceğini duyduktan sonra Hemen üye olarak oybirinci Hesap ile pusuya yatarlar. 12. Nesil geldiğinde Nesilcilik yapıp dalga geçerler.
    --
    11 : Oybirinci olup birinciydim diyenler = Bu Tipler de Oybirinci olup ben 1 inci 2 inci nesildim, Şifremi kaybettim yada Modlar sildi deyip insanları kandırmaya çalışan tiplerdir. Hiçbiri kendini inandıramaz. Uzak durun.
    --
    12 : Hikaye okumak için kaydolanlar
    Bu Tipler okur olarak Sözlükte gezerken sadece hikaye okurlar. En son hikayelere Rez almak ve şuku atmak için hesap açarlar. Kaliteli hikaye yazanları takip ederler. Kendileri biraz ciddidir.
    --
    13 : Misafir olup üye olan tipler =
    Bu Tipler Sözlüğü uzun zamanlar boyunca Okur ( misafir - hesap açmadan ) olarak Takip ederler. Belki Üzerlerinden 1-2 Nesil bile atlar ama Okur kalmaya devam ederler. Çoğu yazardan daha çok şey bilirler. En son sözlüğe Üye olup. Tecrübeli bir şekilde ilerlerler. iyi arkadaş olur bunlardan.
    --

    Şuan için Aklıma gelenler bunlar, Daha yazacağım çok şey vardı fakat kafa bulanıklığımdan ötürü yazamadım. Editleyerek devam edeceğim.
    --
    Aklınıza gelen olursa Entry lerde belirtin.
    ···
   tümünü göster