/i/Devlet

  1. 1.
    +1 -4
    Hemen açıklayayım,15 temmuz gecesi TSK'da haraketlenme oldu.Bu hareketlenmede orgeneral altı rütbelerdeki şahıslar orduyla birlikte el koyup devlet yönetimini ele geçirmeye çalıştı. Eğer ele geçirseler önce meclis kapatılıp sonrada ülke ideolojisini faşist ilan ederlerdi diyeceksiniz ki "ülkenin ideolojisi mi olur?" eğer karşısında duracak kadar güçlü bir milletin yoksa olur.(Hitler ülkeyi milliyetçilik ve sosyalizm üzerine yönetmiştir ayrıca Atatürk gibi Hitler'de diktatördür.)Darbe hareketlenmesinde başkannı öldürmek de planlanmıştır ancak başkanmız 3g ile bağlanıp TRT'den duyuru yapmıştır ki bu tam bir rezilliktir. Olayların en başına gidelim, eğer senin donattığın Silahlı Kuvvetlerin ki o silahlı kuvvetler Türk Silahlı Kuvvetleri'dir.(Bizim Amerika gibi paralı asker timi tutacak gücümüz olmadığı için TSK devlete bağlıdır.)
    Eğer senin silahlı kuvvetlerinde içten içe düşünceler değiştiriliyorsa ve sen bunun yol ve köprü yapmaktan farkına bile varamıyorsan istihbarat 0'dır zaten.TSK'ya karşı zafer alıyorsun ve seviniyorsun eğer benim yetkim olsa bu 15 temmuz olayını hatırlatmam bile çünkü kendi Silahlı Kuvvetlerim bana darbe girişimde bulunuyor ve bende seviniyorum ha?Benim güvendiğim güçler bana karşı geldiği için bunu "Kara Gün" ilan edip böyle bir olayın olmaması için elimden gelen herşeyi yaparım.
    -Biraz da teori atalım değil mi?
    =Darbe'yi devlet düzenlemiş olamaz mı? Şimdi diyeceksiniz çok fazla film veya dizi izlemişsin ama herşeyi düşünmemiz lazım bu bizim devletmiz. Fetullah Gülen başkann emriyle vurulmuş olup,TSK'daki hareketlenmeye izin vermiş olunabilir. Böylece darbe gerçeklenmiş olacak, milyonları sokağa dökecek ve zafer kazanmış gibi davranacaklardı. Herşey planlanabilir, herşey sırasına göre yapılmış olabilir.(BU YAZI DEDiĞiM GiBi TEORiDiR HAKLILIP DAYI OLABiLiR VEYA OLMAYADABiLiR)

    +Darbe'yi ne ne Suriyeliler ne Kürtler yada MHP'li veya CHP'li yapmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri yapmıştır baştan sona devletin hatasıdır ve rezalettir.

    +Darbe'den sonra neden bizim F-16'larımız bizim tanklarımız ve topçularımız yada hadi sallıyorum anti air'lerimiz bişey yapmadı. Yetkililer dediler ki düğündeydik, eğlencedeydik ve tepki çok geç geldi.

    Neden böyle yapmak zorundayız en fazla 500 kişinin içinde olduğu bir savaşı büyütmek, Kurtuluş Zaferi'nden üstün görmek kendimizi küçük görmektir.
    ···
   tümünü göster