/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +93 -5
    gercek anlamda mmorpg acligi cekiyorum.su anki oyun pazarini mobalar ve mmofps'ler doldurmus durumda. lolden csgodan biktim.

    son cikan mmorpgler de çöp. sebebi ise sadece gorev yaparak kasabiliyosun eski zamanlardaki slotlarda kasilma parti kurup beraber saga sola saldirma olaylari yok.bir de arena diye bir sacmalik var yeni oyunlarda. seni arenaya yollayip sebepsizce savasmani istiyor. karsindaki adam savasa hazir bir sekilde ve kaybedecek bir seyi yokken onu kesmenin de bir zevki kalmiyor. mesela eski tarz mmorplerde assasinle gorunmez olup hicbir seyden habersiz kasilan bir adama arkadan yaklasip tek atip itemini dusurmek veya en azindan mecburen town'a geri donmesini izlemek kadar buyuk bir zevk var mi?

    eski tarz metin2,knight, silkroad gibi bir oyun ariyorum. sabahtan aksama kadar farmlayip para kasip item dizip pvp maplerinde pk acip kilicimi cekip istedigim adama bodoslama saldirabilmek istiyorum.

    pek sanmiyorum ama var mi boyle eski tarz pk sistemi olan slotlarda kasilabilecegim bir mmorpg önerisi?

    edit : uzun arastirmalarim sonucu yine baş çıktı.bir sey bulamadim. birkac yeni oyun gelecekmis onlari beklerken silkroad pvp servera basladim.iyi gidiyor simdilik...
    ···
   tümünü göster