/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -2
    Archeage, riders of icarus, guild wars2
    ···
    1. 1.
      0
      üçü de quest üzerine kurulu.
      ···
    2. 2.
      0
      Bi yere kadar quest sonrasi tamamen pvp. Once pve sonra pvp. Ki metin2,knight goruntu kalitesi,pvp kalitesi acısından bunlara nazaran kalitesiz. Cryengine 4 grafikleriyle oynuyorsun sonuçta. Pvp uzerine kurulu mmorpg tutmaz bu saatten sonra kimse oynamaz.
      ···
      1. 1.
        -1
        knight metin2 ve silkroadin tek ortak yonu ne biliyor musun? üçü de botlar ve yanlis yonetim yanlis yenilikler yuzunden batti.
        bu oyunlara benzer bir oyun ciksa su gun patlama yasar serverlar taşar.
        ···
    3. 3.
      0
      grafikler umrumda degil ben o eskiden moblarda kasildigimiz item dusurup sattigimiz gunlerdeki gibi bir sistem istiyorum. npcden npcye sira sira quest yapmayi degil moblarda kasilip degerli itemler dusurup satmak istiyorum yani.bu oyunlarda herkes sira sira quest yapip son levele kasip ayni itemleri dizip end gamede yannan gibi ortada kaliyor. emek oyunu lazim kisaca. sistem questlerle her seyi bedavadan vermeyecek parani levelini kendin kasacaksin itemini kendin yapacaksin.
      ···
    4. 4.
      0
      Dedigim gibi bro bu şekilde oyun bulursan bana da haber ver ama artık kimse oynamıyor o tarzı.Tum mmorpglere bakmışımdır Kore, çin pvpleri dahil. Bu tarzda yok artık. Ancak gidip silkroad mt2 knight oynayacaksın. Guild wars 2 tatmin edebilir belki seni dene derim. Cunku orda digerlerine nazaran mobdan da kasabiliyorsun item level vs.
      ···
    5. 5.
      0
      panpa gw2 oynuyorum sonrası pvp diye birsry yok ki oyunda exotic levelde kssabiliyosun ama world vs world den bahsediyorsan haklısin
      ···
    6. 6.
      0
      World vs worldden bahsediyorum hacım metin2 de direk mavilerle kırmızılarla klan savaşı, koylerini basıp meydanda savaşabiliyosun vs. Ama gw2 bunu saglamiyor
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster