/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 151.
    0
    Çok beyinsizsin kurandan okuduğun herhangi bir ayetteki harf sayısı kadar sevap kazanabilirsin tabi kalbinde iman olamayn bunu bilemez
    ···
    1. 1.
      0
      Kim diyor bunu kardeş? Allah mı yoksa kulları mı?

      Madem bu kadar iddialısın o zaman kurandan ayet göster bununla ilgili ben de inanayım? Gerçi siz kuranı kuranı Türkçesinden okumuyonuz ki ben niye salak gibi sizden ayet istiyorum?

      E o zaman Türkçe okuyom kardeş, sen Arapçasından 1 sayfa okuyana kadar ben Türkçesinden 10 sayfa okuyorum kardeş. +++ ben hem senden daha çok sevap alırken hem de Allah'ın bize ne emrettiğini direkt kaynağından öğreniyorum, Hatipoğlu ya da Cübbeli'den değil.

      Tabi kalbinde iman olsaydı sen de Türkçe okur, anlamaya çalışırdın ama sen gelenekçisin kanka, ataların ne yaptıysa sen de onları devam ettiriyorsun, yapcak bişey yok.

      Ayrıca kuranın her harfine sevap yazıldığını kuranda bulamazsan çok büyük şirk içindesin demektir. Allah'ın yazmadığı bir şeye var demek Allah'ın yalan söylediğini savunup, ondan üstün olduğunu söylemek demektir

      Onlara; "Allah’ın indirdiklerine uyun" denildiğinde, derler ki; "Hayır, biz atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye uyarız." Şayet şeytan, onları çılgınca yanan ateşin azabına çağırmışsa da mı (buna uyacaklar)?" (Lokman 21)
      ···
   tümünü göster