/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    Yapılışı;

    Paran olacak, her cümlende gereksiz saygı ibareleri olacak, sizli bizli konuşup insanlara "sayın bilmem ne" diye hitap edecen, böyle senden yüksek ve düşük rütbeli insanların bulunduğu hiyerarşik bir grubun olacak ve aynı zamanda ayrımcılığa karşı olup eşitliği savunacan, nasıl olacaksa... Biraderlerinle kendi aranızda doktorculuk oynar gibi "sen üstatsın", "sen kardeşsin" gibi rütbelerine göre konuşacaksın. Oturma kalkma adabı, kravat ve elitistlik senin için süper önemli şeyler olacak. Elitist ve varlıklı bir çevre edinmiş olacaksın. He bi de bilimin ışığı altında aydınlanmış olacan. Tebrikler mason oldunuz.

    Bu bilimin ışığında aydınlanmayı da bir türlü anlayamadım anasını satayım, sanarsın adam mason locasına değil de Nasa'ya üye. Sanarsın bir araya gelip proton ve nötronları çarpıştırıyolar, te Allah'ım.

    Abicim varlıklı insanların katıldığı sosyal kulüp gibi bir şey bunlar. Birbirlerine iyi destek olurlar, dışarı pek renk vermezler, gizlilik her şeyden önemlidir onlar için ki yahudilerde ve sabetayistlerde de bu böyledir. Siyonist değildir hür masonların çoğu fakat bilinçli ya da bilinçsiz o amaçta kullanılırlar. Ama yükselenleri için o kadar da hoş konuşamayacam. Yükselenleri dediğim yükselen burçları değil aptal oğlum, masonluk içinde yükselenlerden bahsediyorum ehehe.
    ···
   tümünü göster