/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    bi kaç gün önce üniversiteden bir kız arkadaşım ben askere gideceğimden dolayı beni gitmeden bi görmek için başka bi şehirden Ankara'ya gelmişti. Ankara'ya da ilk gelişiymiş kızın. Eyvallah dedim
    neyse onu aldım yedirdim içirdim Anıtkabiri gezdirdim vs. akşamı ettik. Tabii bu yeme içme gezme ulaşım vs. derken para suyunu çekti çekecek ama kızın yanında da erkekliğe tak sürmemek için sürekli param var havasındayım.

    Kızın gidiş saati yaklaşmıştı.O arada kızın bi arkadaşı daha bize katıldı ve üç kişi olduk. Dediler napalım napalım, hadi bi starbucks a gidelim orada bişeyler içip gidiş saatinin gelmesini bekleyelim hem laflarız.iyi tamam dedim ama cepte 10 lira ya var ya yok.Ne tak yiyeceğimi bilemedim. Starbucks a gidip çay falan mı içsem diye düşünmeye başlamıştım artık.

    Neyse ben böyle kara kara düşünürken mekana geldik. Bunlar bilmem neli latte falanlı filanlı bişeyler istediler.Ben de kendimi ezdirir miyim amk Hemen bi Chai tea Latte söyledim.

    Söyledim söylemesine ama ortada garip bi durum vardı. Bizim gittiğimiz saatlerde mekanda tek tük kişi vardı ve kasada iki tane gariban çocuk bi adama bişeyler anlatmaya çalışıyor, hatta adeta cebelleşiyolardı.O yüzden bizim verdiğimiz siparişleri duymamışlardı bile.

    Neyse, konuştukları adamın ingilizce aksanına baktım, belli ki ya hindistanlı ya da pakistanlı. Hani Cem Yılmaz'ın "vad ic purpic ob vicit" repliği gibi ingilizce konuşuyodu. Adam artık konuşarak derdini anlatamayacığı anlamış olacak ki eliyle falan hareketler yaparak bişeyler anlatmaya çalışıyo ama bizim iki gariban hiçbir tak anlamıyodu.

    Neyse dedim biraz bekledim.Bir dakika sonra falan çocuklardan biri beni fark etti.Abi sende ingilizce varsa bi yardımcı olur musun kafayı yiycez, dedi.Tabii olur dedim ki benim de ingilizcem fena sayılmaz en azından rahatlıkla iletişim kurabilecek seviyede var.

    ileriydi, geriydi derken bizim pakistanlı abi ile sorunu çözdük. Meğer adam bi içecek almış dışarı çıkmış, masanın birine içeceğini bırakıp bir dakikalığına masadan uzaklaşmış,o esnada da mekanda çalışanlardan birisi adamın içeceğini çöp zannedip atmış. Adamın derdini çzödükten sonra özür diledik yenisini verdik içeceğin.

    Tabii kızların yanında olayı çözmenin cool luğuyla kasılırken bi yandan da mütevazi davranmaya çalışıyorum ama benim asıl kafamdaki mevzu para.Ben şimdi cebimdeki 10 lirayla en az 35 40 liralık hesabı nasıl kapatcam ?

    çalışanlardan birisi yanıma geldi "Abi Allah senden razı olsun sen olmasan ayvayı yemiştik" falan muhabbetleri yaptı önemli değil olur öyle şeyler falan derken çalışan demez mi bu günkü içecekleriniz bizden diye ? yemin ederim neredeyse çocuğun boynuna atlayacaktım amk büyük bi rezillikten kurtarmıştı beni ama farkında değildi.

    Hem kızlara beleş içecek içirmenin hem de gözlerinde olayı çözmenin verdiği cool luğun küçük çaplı kahramanlığın etkisiyle içecekleri aldım kasıla kasıla bir sigara yaktım keyifli keyifli içtim.Ama muhtemelen hayatımın 10 yıllık birikmiş şans rezervini tek seferde kullanmıştım
    ···
   tümünü göster