/i/Tespit

  1. 1.
    +12 -3
    izmir'e gavat gavur zina merkezi ataput vs 10 yaşında çocuğun aklına gelicek lafları sallayan aptal huur çocuklarının top 10 özelliği;

    1) Hayatlarında sağ elden başka sevgilileri olamamıştır.

    2) Azgın pislik huur çocuğu olmalarına rağmen sağa sola ahlak dersi vermeye çalışırlar

    3) Genellikle iç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde toplaşmışlardır. (Bütün insanları kastetmiyorum çomar binlerden bahsediyorum)

    4) Ördek eşek tavuk ve köpekle cinsel ilişkiye girmeye meraklıdırlar.

    5) izmir'in Kurtuluş savaşının başladigi yer olduğunu Hasan Tahsin adlı gazetecinin ilk kurşunu sıktığını tabiki bilmezler çünkü hayatlarında bırakın kitabı gazete dahi alıp okumamış RTE reis bor hüloooğ dan başka bişey bilmeyen huur çocuklarıdır.

    6) izmir ve ülkenin batı kıyılarını hep kiskanmislardir. Çünkü biz canımız istediğinde denize girerken sahilde takılırken barlara giderken bu amk peşmergeleri konya çölünde Arap sıcaklarında analarinin amları yanana kadar pişerler.

    7) Atatürk'e Cumhuriyet e dil uzatmak. Özellikle akp iktidarında bu tipler çoğalmıştır. Atatürk zamanında istiklal mahkemelerinde bunların ninelerini gibip dedelerini dar ağacında sallandırdığı için kuyruk acıları vardır. dıbına koydugum kavuklu şeriatçı picleri sizi...

    8) Bu huur çocukları 2023te süper güç olucagimiza inanır. Dediğim gibi tek dünyayla bağlantıları rte olduğu için rte gotunuzu açın kendinizi parmaklayin dese vardır bir bildiği diyerek uygularlar.

    9) Biz milliyetçi Cumhuriyetçi ve Atatürkçü tavır sergilerken bu beyinsiz kepazeler arap sevdası ümmetçilik Müslüman kardeşler gibi hastalıklı tavır içerisinde bulunurlar. Ama sorsan Müslüman kardeşler ne diye bilmezler çünkü rte söylemiştir ve sorgulanmasına gerek yoktur.

    10) izmirli kızların şort giyip askılı takmasina bir ton laf ederler ( Bu aşırı kıskançlıktandir çünkü çomaristan bölgelerinde çarşaflı karı görmekten 7-8 cm gibleri içine göçmüştür yani çok büyük yokluktalar anliycaginiz.)

    izmir; Medeniyettir , insanlıktır , cumhuriyetin kalesidir.

    Extra: Çomar bölgelerinde tecavüze uğrayama ihtimaliniz %70ken izmir'de %0Dır

    upupupup
    ···
   tümünü göster