/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +6
    iade-i ziyaret… Karanlıkta oturuyor, doktorun eve gelişini bekliyordum. Bütün odalarda sıkı bir araştırma yapmıştım ama bana ait delilleri, fotoğrafları sakladığı yeri bulamamıştım. Belki iş yerinde tutuyordu. Fark etmiyordu ama bu riski göze almıştım. Yakalanmak umurumda değildi artık. En azından ünlü olurdum.
    Gecenin onu olmuştu ama hala gelmemişti. Doktorlar böyleydi işte; ya mesaiye kalmıştı, ya da iş çıkışı bir randevuya gitmişti.
    Anahtarın kilitte dönme sesini duyduğumda heyecanlandım. Uyuşturuculu oku atacak olan silahı tutan elim terlemişti. Tetiğe basmak için parmağım kaşınıyordu.
    Kapı ardına kadar açıldı, apartman lambasının sarı ışığı koridoru ve kısmen oturma odasını aydınlattı. Gölgesini bekliyordum ama bir ses duyuldu.
    “Beklettiğime üzgünüm ama işim çıktı. Elindeki silahı aşağı bırakır mısın? Ölmeye niyetim yok.”
    içimden küfrettim.
    “O uyuşturuculu ok atar,” dedim sakince.
    Bir kıkırdama duydum. “Özel mekanına zütürüp üzerimde çalışmak istiyorsun anlaşılan ama öyle bir şey olmayacak. içeri geliyoruz. Sakin ol.”
    Sakin olmak mı?! “Geliyoruz,” demişti. Tuzağa mı düşmüştüm?
    Önce gölgelerini gördüm ardından takım elbiseli ve iri yapılı birkaç genç adam salona girdi. Savaşmadan teslim olmaya niyetim yoktu. Tetiği çekip birini vurdum, ardından bıçağımla üzerlerine atıldım ama hiç şansım yoktu. Geldiklerini bile görmediğim iki darbe ile bayıltıldım.
    ···
   tümünü göster