/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +35 -4
    eğer olurda bir cadıyla karşılaşırsanız ve sizi köpeğe çevirirse yapmanız gerekenlerden bahsedeceğim

    1-Kangal

    eğer kangalsanız sadece ekmek yersiniz ve su içersiniz insanlar sizden korkarlar o yüzden yaklaşmaya çekinirler kedi falan yerseniz onu bilmem.

    2-Av köpeği

    eğer av köpeğiyseniz avlanmalısınız onun dışında bi tak yiyemezsiniz kangal yerli köpeğimiz olduğu için insanlar onlara daha iyi davranır ama av köpeği fazla bilinmez ve ne yapacağınızı kestiremezler , ama balıkçılar falan sizi besleyebilir.

    3-Süs köpeği

    eğer süs köpeği iseniz hayat size güzel , insanlar size et , pilav vs. yemek artıklarını verir çünkü zararsızsınızdır ve sevimlisinizdir yatarak bile yemek yersiniz , evlatlık alınmanız en fazla 2 gün sürer zengin bi aile sizin için en iyisi olacaktır.

    1.türseniz
    iftar çadırlarına giderek iyi yemek kasabilirsiniz , insanlara fazla yaklaşmayın ama kasapların vs. dükkanların önüne gidip dilinizi çıkarın ve hızlı hızlı nefes alın adamlar illaki aç olduğunuzu farkedip vicdan yapacaktır ve size yemek verecektir , hergün düzenli olarak sıra sıra dükkanları gezerseniz 3 gün yemek yemenize gerek kalmaz

    2.türseniz
    ormanlarda takılın yada balıkçıların olduğu yerlerde takılın hergün tekneleri düzenli ziyaret ederseniz güzel balık kapabilirsiniz yada ormana gidip kedi , sincap vs. bişeyler avlayıp yiyebilirsiniz , nası olsa iyi koku alıyorsunuz

    3.türseniz
    elit yerlerde gezmenizde fayda vardır , bir genç kız sizi evcil hayvanı yapacaktır ve zengin olduğu için hergün köfte , patates , sosis vs. şeyler yiyeceksiniz ve akşama kadar evde paytak paytak yürüyeceksiniz , instagramda ünlü falan olabilirsiniz , sadece çok aç susuz ve evsiz gözükmelisiniz böylece sizi birisi alacaktır , ama seçeceğiniz ev büyük olsun ve kapıda en az 2 güzel araba olsun.
    ···
   tümünü göster