/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
https://www.google.com.tr...amp;psig=AFQjCNElr0xSPAis
  1. 1.
    +1
    evet beyler inkar etmeyelim hepimiz 31 çekiyoruz ve bu eylemi gerçekleştirmeye bayılıyoruz. çünkü 31 çekerken bambaşka dünyalara gidiyoruz. dünyanın derdinden gürültüsünden kurtulup kısa bi süreliğine coşuyoruz attırıyoruz fışkırtıyoruz. ama 31 çekmenin faydaları hakkında yeterli bilgimiz var mı? hayır yok. ben deligiben olarak size bunları güzel güzel anlatacağım. özet falan yok. oturun dinleyin giberim belanızı. isterseniz işe başlayalım.

    1)sizi abazalıktan alıkoyar. gördüğünüz her bacağa gibiniz kalkmaz.
    2)hayalgücünüzü kullanma konusunda prof olursunuz. düşünün lan günde 3 kere istediğini gibiyorsun. size pas vermeyen komşu kızını, televizyonda görünce gibini kaldıran gibmek için öldüğün ünlüyü. damacana bile gibiyorsunuz beyler.
    3)kas yaparsınız. gerçekten de 31 çekerken kullandığınız elin daha kuvvetli olduğunu fark edeceksiniz.
    4)intikam alırsınız. size arkalük yapan bir kevaşeyi (örneğin msnde size engelleyen bir kızı) ölene kadar gibebilirsiniz. evet böyle bir şansınız da var.
    5)zaman geçirirsiniz. mesela 1 saat sonra sevgilinizle buluşacaksınız ama zaman geçmek bilmiyor. buluşmadan önce sevgilinizi çeşitli pozisyonlarda giberek zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.
    ve son olarak eşcinsellikten uzak kalırsınız. kankasını düşünerek 31 çeken falan yok demi lan?
    ···
   tümünü göster