/i/Tespit

https://www.google.com.tr...=800#imgrc=GC559dDKuSwJPM
  1. 1.
    +1
    soyle aciklamaya calisalim:

    sanilanin aksine kadinlarin cisleri erkeklerden daha az gelir. gundelik hayat icinde bir erkek eger 5 kere tuvalete gidiyorsa bu rakam kadinlarda 3 civarindadir. elbette bunun sebepleri vardir:

    kadinlar yetisme sureci boyunca erkeklerden daha uzun sureler cislerini tutmak zorunda kalirlar. bir erkek cocuk buyume surecinde cisi her geldiginde rahatca yapabildigi halde, kiz cocuklari uygun ortam bulunana kadar cislerini tutarlar. cunku erkek cocuk rahatca yol kenarindaki agacin altina, kuytu bir koseye vs... rahatlila goturulup isetilebilir.

    bu cis tutma hadisesi yuzunden kadinlarin mesane kaslari erkeklerden daha gucludur. lakin soyle bir durum da vardir ki; uzun sure cisini tutan kadin, artik tutamayacak noktaya geldiginde acilen tuvalet aramaya baslar. bu da kadinlarin zirt pirt cisinin geldigi sanrisinin olusmasina neden olur. oysa yanindaki erkek o cisi gelene kadarki arada zaten bir sekilde tuvalet ihtiyacini gidermistir.

    usume olayi ise biraz daha karigibtir. bu konuyu da "kadinlar usuduklerini erkeklerden daha kolay soylerler" seklinde gecistireyim
    ···
   tümünü göster