/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    *** RAW Kadınlar Kemer Maçıyla ilgili Söylentiler & Gelecekteki Senaryolar ***

    Wrestling Observer Radio podcast progrdıbının son bölümünde Dave Meltzer, SummerSlam için planlanan RAW Kadınlar kemer maçını Bryan Alvarez'le tartışarak kendi fikirlerini dile getirmiş. Şuan yapılan planlar arasında, Bayley ile Alexa Bliss'in kemer için karşılaşacağı var, muhtemelen de bir başka kadınlar arası maçı da Sasha Banks ile Nia Jax arasında görecekmişiz.

    Bu iki maçın spekülatif gelişimlerinin sonucundaysa Alexa Bliss'i, Nia Jax'le karşılaşırken görürken, Sasha Banks'in de, Bayley'le karşılaşmasını görecekmişiz bu yıl içerisinde. Dave Meltzer, Sasha Banks'in bu yıl içerisinde nihayet heel turn gerçekleştirerek Bayley'e saldırabileceğini ve hatta bunu SummerSlam'deki maçlarında yaparak Bayley'nin maçına mal olabileceğini belirtmiş. Bu durumla birlikte ikilinin feudları da başlamış olacakmış.

    Ayrıca şu sıralar takım olarak takılan Nia Jax ile RAW Kadınlar Şampiyonu Alexa Bliss'in bu yıl içinde bir senaryo içerisinde karşı karşıya gelecekleri açıkça belli oluyormuş ve belki Bliss ile Jax arasındaki feud'da Nia Jax face olan taraf olabilirmiş. #BrotherSıvacı
    ···
   tümünü göster