/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Aga sen namaz kiliyon mu
    ···
    1. 1.
      0
      Allahima şükür nasip oldukca aksatmiyorum
      ···
    2. 2.
      0
      Cok guzel. Peki kilis seklim nasil
      ···
    3. 3.
      0
      Seklin*
      ···
    4. 4.
      0
      Kuranda ruku secde ve ayakta durus vardir. Hangi sureler dersen allah zikir edin der biliyorsan kurandan ayet bilmiyorsan samimi dualar oku onuda beceremeyecek kadarsan allahuekber de samimi bir sekilde peki ruku secde hangi sirayla dersen kuranda once ruku sonra secde der ee kible kuran kabeye donun demistir ama onemli olan dondugun yon degil aklinim allahta olmasidir buda ayette var ama yanlis olmasin diye yazmiyorum pc gecince atarim ayetleri. Sorun ise elini bacagini nasil durduruacagina takilip namazin asil olayini kaciran muslumanlardir kardesim
      ···
    5. 5.
      0
      Benim soylicegim sey nasil kildigin degil. Yani benim gelicegim soru senin hocanada sorulmus olan soru Cuma namazini neden kiliyorsunuz? Kuran da yok cuma namazi. Sadece Cuma gunu namaza çağrıldıginizda isinizi gucunuzu birakip kosun. Suphesiz bu sizin icin daha hayirlidir deniliyor. Ama hangisi icin cuma gunu 5 vakit namaz var.
      ···
    6. 6.
      0
      Ayriyetten Kuran da gecen hic bir ayette rukunun secdenin ve kiyamin namaz ibadeti icinde olduğu belirtilmiyor. Namaz kilarken kiyam edin sonra kiyam en sonda secde denmiyor. Hangi ayetleri hangi dusunceyle nasil yorumluyorsunuz bilmiyorum.
      ···
    7. 7.
      0
      öncelikle güzel kardeşim kurandan senin istediğin namazı çıkarmak değil bizim görevimiz bizim amacımız kuranda yazan namazı bulmak. kuranda salatdan sonra ruku ve secde ıfadesi bulunuyor araştırmanı onerırım 2 125 de rabbımız musallen yanı namaz yerinde ruku secde edın buyuruyor. sımdı namazın kıblesı bellı rukusu secdesi belli kıyamı belli gerisi ne olacak cuma hangi vakitte kılınacak mesela gibi soruların cevabı size kalmış elini nasıl bağlayacagın cuma günü hangi vakitler mescide ugrayacagın sana kalmıs illede hutbe dınleyecem ıllede sıkısıcaz tek vakit 2 rekata dıyorsan senın bılıcegın ıs ama allah senı ozgur bıraktı. sımdı allahın dedıklerınden yuz cevırıp hocalarının ıstedıklerınımı yapacaksın.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster