/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Kız şuan ne konuda kötü davranıyor onu söylesen
    ···
    1. 1.
      0
      ya mesela hosuma gitmeyen birseyden bahsedip yapma diyorum durmadan bana hazir cevap veriyor sende yapiyorsun ama söyle böyle diye tamam diyip agzini kapiyacagina. her seyde bi ters cevap verebiliyor ve cok kezde anlattigim seyleri anlamiyor 2-3 kere tekrar ettikten sonra beni ciddiye almiyor diye dusunuyorum is isten gectikten sonra tepem atip uymuyoruz biz dedikten sonra benden özür diliyor ve yaptigi hatalari tek tek biliyor.
      benim davranislarimi ve düsüncelerimi okadar iyi tanimiyor. bazen sessiz kalmayi tercih ediyorum ve dedigi hersey hakkinda dusunuyorum mesela ve bana durup dururken iste sen hic düsünmüyorsun yaptigin hatayi bile bilmiyorsun kabullenmiyorsun diyor, halbuki kac sefer dedim bana birsey söyledigin zaman hatami kabul ediyorum ve daha iyi yapmaya calisiyorum diye, bazi seyleri söylemedigim icin umursamiyorum anlamina gelmez diye. suanda 3 haftaligina tatilde ve haftaya bende gidiyorum tatile. yani 5 hafta boyunca görüsemiyecegiz..(yüz yüze) kafam acayip karigib.
      ···
    2. 2.
      0
      acikcasi aklimi dinlersem is coktan bitmis olmasi gerekiyordu cünkü cok yogun bi süre stres oldum ve bazi arkadaslardan uzaklastim cünkü her yaptigim seyde düzeltilecek birsey buluyor. gec gelirdim mesela eve arkadaslarla. eve gitmemi istiyor erkenden yada cafelere gittigimde cok fazla cafelere gidiyorsun birsürü kizlar var disarda diyor. cafelere fazla gittigim ve antremana aksam gidebildigim icin 2-3 gün kavga etmisligim var sonunda kabullendi ama ufacik seyler yüzünden günlerce kavga ediyorum ve sinirlerim kaldirmiyor bazi seyleri.
      ···
    3. 3.
      0
      panpa bi ilgilenen sen varsin seninde kafani biraz gibtik kusura bakma. okuyuverde mutlu et beni :(
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster