/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +10 -12
    Eğer birazcık olaylara objektif baksaydın, olay başlangıcı "2ağaç için" 50-60 kişi iken, Erdoğan'ın "onlar istediği gibi dirensin, biz kendi bildiğimizi yapacağız" dedikten sonra artık olayın ağaçtan çıkıp, hükümetin halkın fikrini umursamaksızın faşist bir şekilde kendi düşüncesini dikta etmeye çalıştığını görürdün.
    ···
    1. 1.
      0
      Ben burada hükümet haklı demiyorum hükümet de suçlu ben sadece yapılan eylemin boyutunun neden sokaklara dökülüp çete savaşı gibi polislerle savasildigini masum insanların dükkanlarını evlerini darmadağın etmelerini camilerde konaklamalarini eleştiriyorum sadece
      ···
    2. 2.
      0
      Mobilden olduğum için cevap yazamıyorum görürsün.
      Şimdi olay Erdoğan'ın verdiği emir ile binlerce insanı tetikledi. Sonra karşıya özel kuvvetin gazdır suyudur derken direniş büyüdü. Ee bu kadar büyüyünce araya huur çocukları da girdi maalesef. Direniş tamamen haklıydı fakat son hali saptırıldı..
      ···
    3. 3.
      0
      kes kes kes, itin evladı, Erdoğan gezi heyetini davet ettiğinde heyetiniz hiç ağaçtan falan bahsetmemişti? heyet "bizim derdimiz ağaç değil sensin erdoğan" demişti?

      polisi dövüp ülkeyi yıkmanın adına direniş koymuş amk salağı. hayır bir de anlamıyorum,bu gerizekalı köpekler ülkenin çoğunluğunun karşı çıktığı bir olaya da halk ayaklanması demişler amk aptalları
      ···
    4. 4.
      0
      Erdoğan o 50-60 kişinin bu gezi olayı ateşinin kıvılcımı olanların ajan olduklarını bilmiyormu? Sanma ki ajan denince çok gizli asla gün yüzüne çıkmaz kişiler olduklarını. Ajan, maşa, kukla aynı şey. O 50-60 kişi dışarıya çalışan, hatta aralarında ünlülerde olunca kişi toplamak daha kolay oldu. Unutmadık ki sokak aralarında komünizmin bayrağını dalgalandırdığınızı.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster