/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    +8
    inci sözlük yazarlarına gerçekleri açıklama vakti geldi. Bu şahıs benim oğlum oluyor. Evet belki inanmayabilirsiniz ama maalesef benim oğlum. Büyük bir aile dramı var. Annesiyle ayrıldık bu annesinin yanında kalıyor. Hayırsız itin teki. Bu hayırsız evlat bir gün bile elimi öpmeye gelmedi. Babayım lan ben baba. insan babasını ziyaret eder elini öper halini hatrını sorar hayırsız köpek. Seni büyütmek için sabahlara kadar çalıştım yemedim sana yedirdim giymedim sana giydirdim karşılığı bu mu olacaktı evlat? Anneni de seni de çok özledim. Arada annenle buluşuyoruz ama senden bahsedince konuyu değiştiriyor , neden gelmiyor diyorum bilmem ki diyor. Evin her köşesinde resmin var oğlum. Evlat acısı çektirme bana çık gel hadi. Sözlük olmasa hiç bir yerden ulaşamıyorum sana. Kendine iyi bak canım oğlum. Bir gün çıkıp geleceğine inanıyorum sen yufka yürekli bir çocuksun. Hadi selametle kal canım oğlum.
    ···
    1. 1.
      +1
      O günler anamı gibmeden önceydi peder... madem o kadar seviyordun neden anamı sjktin???... uzaktan adam sandık, meğersem adamlığa uzakmışsın...
      ···
      1. 1.
        0
        Gençlik yıllarında anan olacak o karı kandırdı beni kanıma girdi. Bir gece gazozuma ilaç atmış ve o gece senin temellerin atılmış oğlum. Ayrılmayı da annen istedi ben senin için ayrılmak istemedim oğlumuz üzülür babasız kalır dedim beni dinlemedi kappe karı. Biliyorum hergün sana beni kötülüyor yalan söylüyor. Hiçbirine inanma oğlum. Ben anneni ve seni çok seviyorum hayattaki tek yaşama sebebim sizlersiniz. Annene ve kendine iyi bak oğlum. Liseden mezun olacağın zaman mezuniyet törenine geleceğim uzak bir köşeden seni izleyeceğim. Benim aslan oğlum pilot olacak (:
        ···
   tümünü göster