/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +22 -1
    Dedim tanışalım sorun yok. Akşam bizim yurdun yanındaki kafeye geç orda buluşuruz dedi. Onayladım. ama evden çıkmak sorun amk çocuğu fatih sorun yapıp duruyor. Nereye kadar byle gidecek lan deyim akşam 8 gibi çıktım evden. Cafeye yürüyerek geldim. Temiz hava iyi gelir maksadıyla. Geçtim kafeye tanıştık falan kızın adı fatmaymış . ama kızın bana bakışları bi garip. Daha yeni gelmiş ankaradan bizim sınıftaymış yerleşemediği için okula gelmemiş daha. Bana bunları anlatıyor amk içimden banane diyorum senin okula gelip gelmemenden . Kızdan efsane züt vardı beyler kabulüm. Çok seyler başarıcaz seninle küçük fatma dedim yine içimden. orda üç beş bardak çay içtikten sonra çıktım eve geldim. Kabus biter mi hiç amk. Fatih salonda oturuyor. Girdim eve odama geçecem. Luis bi gelir misin dedi. Gittim yanına.
    -Nerden geliyorsun Luis
    +Hesap mı soruyorsu bana?
    -Hesap değil ama bu evin belli başlı kuralları var bunlara uymazsak düzen bozulur.
    +Neymiş o kurallar bahsetsene biraz.
    -En önemlisi akşam beşten sonra dışarı çıkmak yasak bu evde.

    Bi an daşşak geçiyor sandım ama adam ciddi amk.
    +Koca adam olduk babamıza bile heap vermiyorken geldim sana mı hesap verecem? Bu eve para veriyorsam istediğim saatte girer çıkarım bu seni ırgalamaz.
    -Dediğin gibi olsun Luis.

    bin bin gülüş attı. Ne yapacaksa yapsın amk dedim. Adam da haklı evde bi duzen tutturması gerekiyor ama son giriş saati bes ne amk kyk yurtlarında bile 10.30 11.00 amk. Yok bilgsayarda oyun oynama yok müzik dinleme. Evdeyken bana geleye başladılar amk. Günler geçti okula adapte olduk falan bi gün evdeyim vurdum kafayı hem uyukluyom hem müzik dinliyom bu pat diye odaya girdi.
    +Bi daha o kapıyı çalmadan içeri girersen olacaklardan meshul değilim
    -Bu evin abisi benim istediğim gibi girerim.
    +Tekrar dene de olacakları gör o zaman.
    -Her neyse. Mecburi ev sohbeti var 10 dakikaya hazırlan

    Lan diyorun ne mecburi ev sohbeti. Bu huur cocuğu cemaat mensupları ne yapıyor biliyor musunuz kardeşlerim. Lisedeyken kendilerini çok güzel tanıtıyorlar. Etkinlikler geziler yapıyorlar ama bu kuralların hiçbirinden bahsetmiyorlar. Üniversiteye geçince bizim evimizde kal çok rahat edersin laflarıyla benim gibi andaval garipleri kandırıp eve sokuyorlar
    ···
   tümünü göster