/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +16
    Şimdi beyler size biraz ayhandan bahsedeyim. Ayhan bende iki yaş büyük ama yanında babası gibi duruyorum amk çocuk çok kısa sıska zayıf kuru bişey. Ömrünüzde grüp görebileceğiniz en asosyal insan diyebilirim. Çok kısık sesle konuşur kendisi bir tek de benle anlaşır ne hikmetse. ORtamda falan kafasını telefondan kaldırmaz. Her neye aga biz bastık cafeye. kızlar falan geldi. Çömez olduğumuz uzaktan o kadar belli oluyor ki. Resmen biz çömeziz diye bağırıyoruz. Panpalarıma tavsiyem. Asla ama asla iki üç haftayı doldurmadan gruplaşmayın. Tek gezin. Aga latteler mochalar havada uçuşurken bu ayla kafeden içeri girdi bi tane lavukla. Sadece acıyarak kıza baktım. ne kadar gerizekalı olduğunu orda anladım. giblemedim açıkçası. Elimde dursun yerim sadece diy bakııyorum kıza.

    Sohbetler sakalar havada uçuşurken ömer bahsettiğimiz kızla sigara içmeye çıktı bi dünya kızın arasında kalakaldım.

    +Ee kızlar beğendiniz mi ortamı
    -Yok ya ne beğenmesi küçücük yer sosyal aktivite alanları yok(çoğu aynı cevabı verdi)
    +Eğlenmesini bilen çok güzel bi iki veya dört yıl geçirir burada. irtibat halinde olalım sanırım alanyayı merak eden vardır aranızda.

    Bunlar güldüler kıs kıs. Olumlu cevaplar alınca acilen buranın yerlileriyle arayı yapmam lazım diye düşündüm. Ve bu düşünceyi yerine getirmem lazımdı
    ···
   tümünü göster