/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 276.
    +17 -1
    ilk bir ay o kadar fazla atraksiyon yaşamadım bölgeye alışma süreci diyebilirim sadece. Kızlarla ortam kuruldu mekanlar öğrenildi falan. Arada aylayı yiyip bitiriyorum malzeme çıkarıyorum ama kız ayar oldu ya bana bi kere o yüzden vrmiyor amk kaşarı. Vize zamanı yaklaştı. Sınavlara falan girdik çıktık derken son iki sinav kala mı üç sınav kala mı ne ayhan aradı. Hayırdır inşalllah deyip açtım.
    -Kanka napıyon ?
    +iyi gardaşım merkezdeyim sen napıyon?
    -iyi aga bende napam evdeyim. sana ne diyecem la. Bu bin fatih beni kovdu.
    +Ne diyn la sen nasıl kovdu.
    -Aga çarşamba sınavlar bitiyor çarşambadan sonra bi daha bu eve gelme dedi.
    +Vay anasını gibtiğiin evladı. Şuna bak la para veriyoz gene yaranamıyoz. Neyse aga sen şimdi gibtir et onu ders çalışmayı bitrdiysen çıkta kiralık ev var mı ona bak
    -Tamam kaka ben bakayım haber ederim sana hadi görüşürüz.

    Bu huur çocuğu ayhanı kovduysa beni de kesin kovar amk hazırlıklı ol Luis . Akşam eve vardım ayhan gene takmış kulaklığı müzik dinliyor. Üzerimi değiştirdim tam nerde kaldı acaba bu huur .ocuğu derken odaya damladı kapıyı çalıp girdi. Buyur abi beni de kovmaya mı geldin dedim.

    -Bakın gençler bu böyle olmaz. Bu evde bi nizam düzen var. Günaha giriyorsunuz dışarıda gezerek olmaz böyle ya kendinize çeki düzen verin ya da memleketlerinizden gelince bu eve gelmeyin bi daha.

    Bu bin günahtan sevaptan bahsedince bende kayış attı amk

    +Bana baksana lan sen. Akşama kadar bu ende oturuyorsun Kuran-ı Kerim okumak yerine o aptal said nursinin kitaplarını okuyorsun yetmezmiş gibi kuran okumaya çalışan bebelere de engel olup risale okutmaya çalııyorsun. Yemek yapmıyorsun temizlik yapmıyorsun hazıra konuyorsun yan gelip yatıyorsun bi de üzerine gelmiş sevaptan günahtan mı bahsediyorsun lan. Beni gibtir et d sen artık cemaatten kaç para alıyorsan altına peugeot 406 çekecek kadar parayı kırmışsın. Yukarda Allah var her şeyi görüyor ona nasıl vereceksın bu haksız kazancın hesabını falan filan bi dünya yardırdım buna.

    Bu gibtir oldu gitti tek kelime edemeden. Ayhan mal mla bana bakıyor. Şoka girmiş bebe. Dedim kalk la gidek gezek madem kovulduk kimse bi gibim diyemez. salladık herşeyi attık kendimizi dışarı
    ···
    1. 1.
      +1
      aleviyim said nursi falan ne bilmem ama ceeamtcilerin alayını gibeyim
      ···
   tümünü göster