/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 351.
    +20
    Malum kış hava da soğuk o gün de okul yok milet cafelere hücum etti. Yoğunluk başlamadan birkaç saat önce bi kız geldi kafeye. sürekli gelen ama ilgimi çekmeyen bi tip. böyle renkli saçlar metal tarzı takılmalar falan hiç bana göre değil aq. Yoğunluk yok diye ben aldım sigaramı çayımı çömdüm masaya telefonla uğraşıyorum itiraf sayfasında falan geziyoru ula bi baktım bizim kafe hakkında itiraf gelmiş. içeriğe bi baktım lan ben yazıyorum orda bildiğin benden bahsetmişler. ilk itirafımı almanın verdiği gururla sıgaramı içerken o bahsettiğim gökkuşağı kız hafiften sesini yükseltrek kınuşmaya başladı.

    -Ya kızım senin neyinle içiyim iki birada uçuyorsun bana sabaha kadar içecek adam lazım

    Bunu duyunca bana laf çarptığını anladım bunun buna baktım bana bakıyor.
    +Ben gelirim akşam adresi mesaj olarak at swarm da eklisin bende dedim.
    Kız ikiletmeden kabul etti amk. ne içersin dedi. 5 tane shot al dedim onayladı. O gün de şansıma iş yoğun geçti amk çıkınca arabası olan arkadaşa rüca etttim sağolsın bıraktı. Eve gittim çıktım falan içeri bi girdim üç tane kız beni karşıladı. biri 150 kilo onu kafadan sildim. biri benim gökkuşağı. diğeri de ismini hala hatırlayamadığım antalyanın hızlılarından olduğu belli olan bi kız. içeri girdim işte başladık içmeye ama bi sorun var. ev o kadar sıcak ki kış olmasına rağmen içerde terliyoruz. Böyle giderse üçüncü birada afayı kurtarırım bu sıcakta dedim ama allahtan öyle bişey olmadı. başladık içmeye bunlar kalktılar dans ediyorlar müzik eşliğinde twerk falan yapıyorlar ama benim comba hareketlendi yerinde durmuyor. daha sonra bu antalyalı hızlı aplamız gelip kucak dansına oturunca ben gittim. kayış koptu comba durmuyor yerinde amk. en son saat 2 gibi kızların ikisi odalarına çekildi ben kaldım gökkuşağıyla.
    +Bu da ne şimdi
    -Anlamamazlıktan gelme. bu gece seninim Luis

    Bu bunu der demez yapıştım salonun ortasında buna. zaten combayı zor zaptediyorum amk. bu dedi benim odaya geçelim. dedim geçelim. Baba geçtik odaya bu beni soydu ben bunu soydum ilk defa seviştiğim kızlarda arasında bunmda çorap yoktu çünkü evde çıkarmıştı amk giy de diyemedim içim burkuldu ama kısa sürdü. ben başladım buna basmaya misyonerden tutta doggy e kadar. saat bese kadar bunla gibiştik 3 posta vurdum ama ne vurdum o kafayla bişey de hatırlamıoyurum çok fazla aldığım zevke bakıyorum sadece 5 gibi bunla işimizi bitirdik sucuk gibi olduk ben yine kalktım ayağa aniden geri yattım acıyla. Aynen öyle tam tahmin ettiğiniz gibi bu huur da sırtımda sanat denemeleri yapmış. Ulan dedim alıp veremediğiniz ne sırtımla bu gülüyor kusura bakma ya falan diyor. en son balkona çıktım da rahatladım. içeri geçtim loş ışıkta gözüme girşey çarptı. duvarda bu kızın bi lavukla resimleri var. bebeyi okulda görürdüm kıl olurdum. up uzun saçlar tokaayla bağlamalar falan ipnenin tekiydi. kıza döndüm bu lavuğa ayar oluyorum bu kim dedim. o benim abim demez mi. uzuun bi hasgibtir cektim
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster