/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +12
    bütün bu zifiri şeyler neden geceleri olur bilir misiniz beyler?
    çünkü geceler karanlıktır ve iblisler yürekleri kadar karanlık geceleri kendilerine örtü olarak kullanırlar. siyahın üstüne siyah koysan ne olur?
    farketmezsin değil mi işte aynen öyle.

    beyler bu arada açık öğrenime geçtikten sonra hayatıma babamın yanında atölyede çalışarak devam ettim taa ki üniversiteyi kazanana kadar. işti güçtü derken hayatım epey bi gibildi.yaz tatili gelmişti bir yandan iş öteki yandan iş her yerim iş güçtü beyler bir tek doğuyla konuşuyorduk ama o da bildiğin sığır be arkadaş. turanı o zamanlar alenen ispiyonlamakla tehdit etmiş olsamda zorla güzellik olmazdı, nitekim kopup gitmiştik turanla.

    neyse bu deli kadın gel zaman git zaman yeni yetme hayriye de dadanmaya başladı. benim bütün olanların farkına varmamdan dolayı artık alenen inip her şeyini yapıyordu.ama yinede tedbirliydi annem babam görmemeliydi. daha doğrusu babam.
    bu arada bu gelen keçiye ben bakmıyordum artık hayriden sonra bir daha evcil hayvan edinmeyecektim.
    kendime sözüm vardı,hem o iblise bir tohum daha vermek istemiyordum kendi hayvanlarım ile hem de bir daha üzülemezdim o kadar.
    bu yeni gariban keçiyede üzülmüyor değildim.ne yapsam ne yapsam diye düşünüyordum bu manyak kadın bu gidişle jr. hayriyede yakın zamanda zarar vericekti belki de öldürecekti.
    ···
    1. 1.
      0
      Şuraya ayraç atayım 29 gelince seri şukularım
      ···
   tümünü göster