/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +15
    mevlüt dede yanımdan kalktı gitti. nereye bile diyemedim. sanki yıllardır bu günü beklermişçesine soğuk kanlı ve sessizdi mevlüt dede.
    herkes uyumuştu kapının tıkırtısı bir tek ben fark etmiştim muhtemelen. korkudan ölüyorum. turanı aramaya çalıştım yok telefonu kapalı. mesaj attım turan yarağı yedik işler karıştı.
    ölmek var dönmek yok biz kardeşiz dedim.
    beyler dediğim gizi eski iki katlı bir evde oturuyorduk ve evlerimiz gerçekten çok eskiydi.
    pencereden mevlüt dedeyi izliyordum elinde bir şişe bir de bıçak vardı. biraz değişik bir bıçaktı biraz fazla uzundu normalden ve gecenin karanlığını delip geçecek kadar parlak birşeydi.
    mevlüt dedem yukarıya çıktı, nasıl girdiğini bilmiyorum ama polislerin raporlarına göre kapı kırılmadan zorlanarak açılmıştı.
    ifriti uyurken gafil avlamak istemişti ve bu isteğini başarmıştı.
    ifrit uyurken bıcağın tersiyle kafasına hızlıca geçirip sersemletmiş binlerce darbe vurmuş sonra ağzını kapatıp boğazını kesmiş ifritin.
    bunların hiç birini görmedim beyler polis raporları bunlar otopsi sonrası polisin bize verdiği bilgiler. hiç bir şekilde yerel ya da ulusal gazetede yer almadı bunlar çünkü dediğim gibi bergamada bazı inanışlar yüksek derecede yaygındı ve bu panik etkisi yaratabilirdi.en azından benim teorim buydu.
    daha sonra elindeki o şeyin ne olduğunu anladım beyler muhtemel gaz ya da ispirto. bunlada ifriti yakmıştı mevlüt dedem.
    ···
   tümünü göster