/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Vinnitsya- 16.08.2019 Perşembe
    08:16 Sabah

    +счастливого пути (kolay gelsin)
    -Благодаря Турции (teşekkürler türk)
    +сигареты, хлеб и чай (sigara ekmek ve çay)
    -Marlboro ?
    +да (evet)
    gibtiğimin beyaz rusu. 2 sene olmasına rağmen halen sanki topraklarında işgalciymişim gibi yüzüme gülüp kafamı çevirdiğim anda beni öldürmek için fırsat bekliyor. Evime en yakın bakkal bundan başka 2,5 kilometre uzaklıkta. Ne işim var benim bu ecnebi memleketinde. Ülkemi özledim memleketimi özledim. Sabah aldığım sıcak ekmeklerden çok sıcak selamları özledim.
    Tam koskoca 2 sene oldu bugunun tarihiyle, 2 koskoca upuzun sene. Her gece rüyamda çığlık çığlığa uyandığım 2 uzun sene. Her gece silah arkadaşım Ersin'in kanlarını kollarımdan silmek için uyandığım 730 gece.
    Bakkalın adı Maksim 50li yaşlarında ihtiyar ırkçı bir adam. Bana her o küçük gözleriyle yalandan gülümsediğinde canını almamak için zor tutuyorum kendimi. Yaşadığım onca deneyim o kadar kolaylaştırmış ki can almamı. arkasını döndüğü anda sol elimle hızlıca ağzını kapayıp sağ elimle ufakcık bir kegib gırtlağından. Sonra sıcak kan ellerimin üstünden yere akarken çırpınması bitene kadar ayakta tutmak. Hissetmeyecek bile. Ben tüm bu takları düşünürken o poşetlemişti bile istediklerimi. Parasını verip teşekkür ettim eve doğru yürümeye devam ederken aklı hala Ersin'deydi. Son 2 yılda olduğu gibi. Ersin kan kardeşimdi. Aynı takımda eğitim aldık. Aynı Birlikte ilk görevimize çıktık defalarca canımı kurtardı. Eh be kahpe çocugu neden bırakıp gittin ? Defalarca kurşunların altında kaçmadık mı birlikte ? Neden teslim oldun 2 kurşuna. Sen gibtirip gittin yükün benim sırtıma ağır geliyor.

    Uzun bir hikaye olacak ilgi olursa yazayım
    ···
   tümünü göster