/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
  1. 1.
    +3
    Beyler Facebook'ta ki Greater-Greeceball adlı sayfayı birkaçınız duyup görmüştür. Bu sayfada Türklere karşı, Atatürk e karşı, Ağır küfür ve Hakaret içerici siyaseti kötüleyen ve Yunanları öven Yazılar, Caps ler ve binimum Fotoğraflar paylaşılıyor. Bu benim çok zoruma gitti. Caps lerin altına yapılan Türk yorumlarına ise cevap yazıp daha da sinir bozucu hale getiriyorlar. Bu sayfanın birçok Kişinin görmesini istedim ve Sizinde desteğiniz ile Sayfayı kapattırıp bu saygısızlığa son verelim, inci sözlük olarak Gücümüzü gösterelim.

    Ve lakin bunu yapmamız için gerekenler;

    1 : Facebook hesabınızdan Greater-Greeceball ( https://m.facebook.com/Gr...eceball-1752018335087755/ ) Adlı sayfaya girip Gönderilen Bütün paylaşımları Din, Irkçılık homofobik hareket ler, Siyasi ayrımcılık Adı altında Şikayet etmeniz ve Facebook a incelenmesi için gönder yazısına tıklayıp göndermeniz gerekli.

    2 : Sayfayı Sayfa Bilgilerinden Yine aynı şekilde direk olarak Şikayet ediyoruz ve Sayfa incelenme ye alınıyor. (kapanmama gibi bir durumda söz konusu değil. )

    3 : Bunları yaptıktan sonra Paylaşımların altına inci Heryerde, inci nin gücü, inci Wè Trust, Altını şer inci giber gibi Yorumlar atarsanız da Bu sayfayı kapattırmak için örgütlendiğimizi herkeze duyurabiliriz.

    Hadi Arkadaşlar Elinize kuvvet şu sayfayı 2 gün içinde kapattıralım akıllansın lar. Bu Türk düşmanlarına Türk ün gücünü gösterelim. Sorularınız olursa Başlıkta Sürekli olarak aktif olacağım. Sorabilirsiniz.
    ···
   tümünü göster