/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    Benim bin mert'in ve yanımızda takılan servetin kafası çok iyiydi. Yanımızda karıların da olması bizi iyice mutlu etmiş karı gibecek olmamız falan hızlıca vardık eve.
    Mert'in kapıyı açması ve kızlarla eve girmemiz şahane iken hayatımda ilk defa kahve içmeden alkoldan ayildigim ilk tecrubem olacaktı.
    Tatilden dönen Mert'in annesi ve babası sinirli suratlarla bizi karşıladı. Şok yaşadık babası beni taniyodu mertle birlikte yanlarında kalmami servete ise kızları gönderip yanımıza gelmesini söyledi. Servet kızları alıp çıktı evden bizde masum çocuklar gibi oturduk kanepeye. Babası ( ismail amca) Merte bı tokat atıp cebinden çıkardığı esrarlari suratına firlatti binbir küfür ve lafla sen ne tak yedin lan muallak herif bı dediğini iki etmedik bumuydu karşılaşacağımız tablo dedi ve bana döndü yananadaminkulleri seninde ananı babanı tanırim sende mi bu binle bu taku yiyon dedi ben o sıra şok gecirdigimden saçmaliyordum ve inkâr ediyordum, haberimin olmadığını ve olsa ikaz edecegimi falan ama adam sinirden ne dediğini bilmiyordu mertle bizi tokatladiktan sonra bana babana her şeyi anlatıcam deyip bizi evden gibtir etti. Merte küfür Edip yaşadığım şokla serveti aradım ve sahile indik bizi almasını ve ne yapacağımızı konuşmak gerekiyordu. Birazdan gelecek telefonla hayatım degisip çok kotu şeyler yaşayacaktım.
    ···
   tümünü göster